foto

Manuel Morón

  • nar. 9.6.1956 (63 let)
    Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 El verano que vivimos
2018 Mé drahé bratrstvo
2017 Cunetas
Verše zapomnění
2016 Cerca de tu casa
Ebre, del bressol a la batalla (TV film)
Siete años
2015 Cuento de verano
2013 Horizonte
Tres60
2012 Conspiración, La (TV film)
2011 Cinco metros cuadrados
Área de descanso
2010 Rozhodčí
2009 Cela 211 - Vězeňské peklo
Hienas
2008 25 karátů
2007 Agentky v nesnázích
Teresa, el cuerpo de Cristo
2006 Láska v sebeobraně
Noc slunečnic
Remake
Salvador (Puig Antich)
Skandální
Stín ducha
Všechny polohy lásky
2005 Alba
Belhorizon
Huellas en la nieve
Padre
2004 Franky Banderas
Principio de Arquímedes, El
2003 Nedovtipní
Pasión singular, Una
Secuestrados en Georgia (TV film)
2002 Canícula
Smoking Room
Traje, El
2001 Luna hraje o život
Salvajes
2000 Aunque tú no lo sepas
El Bola
Yoyes
1999 Los lobos de Washington
Nejošklivější žena na světě
Nikdo nikoho nezná
Plenilunio
1998 Nada en la nevera
1996 África
1993 Dime una mentira

TV seriály

2018 Morová rána (TV seriál)
El nuevo mundo (S01E06)
El hijo (S01E05)
El esclavo (S01E04)
další epizody (6)
2011 Chapadla korupce (TV seriál)
Nic po nás nezbude (E08)
Generál (E07)
Manhattan (E06)
další epizody (8)
2008 Martes de carnaval (TV seriál)
2007 Hermanos & detectives (TV seriál)
2002 Padre coraje (TV seriál)
2000 Raquel busca su sitio (TV seriál)
1998 Compañeros (TV seriál)
1996 Querido maestro (TV seriál)
Turno de oficio: Diez años después (TV seriál)
1991 Farmacia de guardia (TV seriál)
1990 El C.I.D. (TV seriál)

Host

TV pořady

1991 Días de cine (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace