foto

Jean Michel Paré

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 As Long As It Takes
2008 Cesta do středu Země
2006 300: Bitva u Thermopyl
Cesta za Vánocemi (TV film)
2002 Sněžní psi
2000 Varianova válka (TV film)

TV seriály

2005 Providence (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace