foto

Vickie Lang

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2013 An Adventure in Space and Time (TV film)
The Tractate Middoth (TV film)
2011 Vrtěti ženou
2009 Chuligán
Skellig (TV film)
Vše, co jste kdy chtěli vědět o cestování v čase
2007 Psanec
2006 Desatero přikázání (TV film)
2005 Pád do tmy

TV seriály

2020 The Power (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2018 Collateral (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
Jarmark marnosti (TV seriál)
Endings and Beginnings (E07)
In Which a Painter's Daughter Meets a King (E06)
In Which Battles Are Won and Lost (E05)
další epizody (7)
2016 The Nightmare Worlds of H.G. Wells (TV seriál)
Živí a mrtví (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
Humans (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
2015 Cucumber (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Humans (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
2014 Utopia (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
2013 Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 8 (S05E08)
Epizoda 7 (S05E07)
Epizoda 6 (S05E06)
další epizody (8)
Slečna Marplová (TV seriál)
Greenshawova Kratochvíle (S06E02)
2012 Some Girls (TV seriál)
True Love (TV seriál)
Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 8 (S04E08)
Epizoda 7 (S04E07)
Epizoda 6 (S04E06)
další epizody (8)
2011 Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 6 (S03E06)
další epizody (7)
2010 Identity (TV seriál)
Misfits: Zmetci (TV seriál)
Christmas Special (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
další epizody (7)
Slečna Marplová (TV seriál)
Plavý kůň (S05E01)
2009 Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 2 (S01E02)
další epizody (4)
2008 Město neřesti (TV seriál)
Tess z rodu D'Urbervillů (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
Z Lark Rise do Candlefordu (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (10)
Čtyři roční období (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky