foto

Phillip J. Bartell

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2006 Eating Out 2: Sloppy Seconds
2003 Boys Life 4: Four Play
2002 L.T.R.
2001 Boys to Men
2000 Crush

TV seriály

2018 SKAM Austin (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2003 Boys Life 4: Four Play
2002 L.T.R.
2000 Crush

Herecká filmografie

Filmy

2003 Boys Life 4: Four Play
2002 L.T.R.

Dokumentární

2008 Starz Inside: In the Gutter (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky