foto

Danny Smith

  • nar. 2.10.1973 (46 let)
    Pickering, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Výměna (TV film)
2015 A Sunday Kind of Love
2014 E.M.S.
Najala jsem zabijáka
Popelka naruby (TV film)
2013 Ach, ty Vánoce (TV film)
Victims
2010 Válka blogerek (TV film)
2009 Trosečníci (TV film)
Vysaj si
2002 Bail, The
1998 Big Hit
Bílé lži (TV film)
Epidemie lásky
Stávka!
1995 Banda na výletě
Sladký čas (TV film)
Televizní leč
1994 PCU - Univerzita nebo klášter

TV seriály

2015 KuKuu Harajuku (TV seriál)
2014 Skladiště 13 (TV seriál)
Renesanční trh (S05E03)
2012 Fugget About It (TV seriál)
Cleveland show (TV seriál)
Brown Magic (S03E11)
2011 Hlavně nezávazně (TV seriál)
Cleveland show (TV seriál)
Die Semi-Hard (S03E07)
How Do You Solve a Problem Like Roberta? (S02E11)
2010 Cleveland show (TV seriál)
How Cleveland Got His Groove Back (S02E03)
2009 The Listener (TV seriál)
1999 Vlkodlak Tommy (TV seriál)
1993 Prváci (TV seriál)

Dokumentární

2004 Camp Hollywood (TV film)

Skladatelská filmografie

TV seriály

1999 Vlkodlak Tommy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky