foto

Táňa Hlostová

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Studentka Janáčkovy akademie múzických umění v Brně. Miluje divadlo, guláš, spadané listí a černý humor. Od přírody rozená optimistka, která se řídí mottem: “MUSÍŠ VIDĚT LÁHEV VÍC POLOPLNOU NEŽ POLOPRÁZDNOU” A jako pravý blíženec je drobátko roztěkaná a dělá milion věcí najednou. Postupem času se ale naučila dodělat aspoň tisíc z nich do konce. Nenudila se už hezkou řádku let, a vůbec ji to nevadí. Ráda spí, někdy i více dní v kuse (když se zadaří a je ta možnost) a vůbec to nebere jako promrhaný čas!

mobil.krec.tv

Herecká filmografie

Filmy

2014 Multitasking (amatérský film)
2012 Mobil
Neusínej 2
Šťastný smolař (TV film)
2007 Mezi stěnami

TV seriály

2017 Bohéma (TV seriál)
Dvojí tváře (E06)
Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Guru (S02E05)
2015 Místo zločinu Plzeň (TV seriál)
Kapka krve (E01)
Případ pro exorcistu (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2014 Až po uši (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
České století (TV seriál)
Je to jen rock'n'roll (1976) (E07)

Dokumentární

2014 Rozsudek (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace