foto

Izzy Diaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Zoufalky
2007 I.Q.: Génius
Nice Girls Don't Get the Corner Office (TV film)
Two Families (TV film)
Zredigováno
2006 Beyond (TV film)
She Said/He Said (TV film)
2004 Hollywood the Hard Way

TV seriály

2020 Broke (TV seriál)
Sammy's Party (E13)
The Test (E12)
Cinco de Mayo (E11)
další epizody (13)
2019 S.W.A.T. (TV seriál)
Oheň na obloze (S03E01)
2018 Barry (TV seriál)
Chapter Two: Use It (S01E02)
For the People (TV seriál)
Flippity-Flop (S01E08)
Sněží! (TV seriál)
Aftermath (S02E09)
Surrender (S02E08)
The World Is Yours (S02E07)
další epizody (4)
Teta Mick (TV seriál)
The Trip (S02E11)
Život beze slov (TV seriál)
C-E-- CELEBRITY S-U-- SUITE (S03E06)
2017 U Raven doma (TV seriál)
Dream Moms (S01E12)
Policie Chicago (TV seriál)
Seven Indictments (S04E14)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Pán šelem (S14E22)
2016 Nová holka (TV seriál)
Christmas Eve Eve (S06E10)
2015 Growing Up and Down (TV seriál)
Telenovela (TV seriál)
2014 Chasing Life (TV seriál)
Blood Cancer Sex Carrots (S01E03)
2013 Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Liz Moves In (S07E01)
2012 Nebezpečná identita (TV seriál)
Nechci ho za to odměňovat (E13)
Workaholics (TV seriál)
Real Time (S03E08)
2011 Off the Map (TV seriál)
There's a Lot to Miss About the Jungle (E13)
Šťastní až do smrti (TV seriál)
The Code War (S02E07)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Pozorovatelna (S02E12)
2010 Famílie (TV seriál)
Táta k pronajmutí (TV seriál)
Ztraceni (TV seriál)
Navěky (S06E09)
2009 Brothers (TV seriál)
2008 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a jeho mistrovské dílo (S06E14)
2006 Hannah Montana (TV seriál)
Help Me Help You (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
Vincentův svět (TV seriál)
Propast (S02E14)
Odchod (S02E13)
Dobré ráno Saigone (S02E12)
Policejní odznak (TV seriál)
Bang (S04E03)
2004 Západní křídlo (TV seriál)
Third-Day Story (S06E03)
2003 Eve (TV seriál)
Miss Match (TV seriál)
2002 George Lopez (TV seriál)
Still Standing (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky