foto

Gerald Quist

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2020 Cesta zpátky
2018 Přání smrti
2017 Tenkrát v Kalifornii
2016 Záškodníci
2013 Gangster Squad – Lovci mafie
Red 2
Smrtonosná past: Opět v akci
2012 John Carter: Mezi dvěma světy
Čtyřicítka na krku
2011 Drive
Podraz
2010 Jonah Hex
Red
2009 Rychlí a zběsilí
The Station (TV film)
2008 Co se vlastně stalo
Tropická bouře
2007 Smrtonosná past 4.0
2006 Alpha Dog
Nabít a zabít
Santa Claus 3: Úniková klauzule
2005 Rukojmí
Sin City - město hříchu
2004 Můj soused zabiják 2
2003 Slzy slunce
2002 Hartova válka
True West (TV film)
2001 Banditi
2000 Grinch
Kid
Můj soused zabiják
Vyvolený
1999 Druhá šance
Snídaně šampionů
Šestý smysl
1998 Mercury
Stav obležení
1997 Past
Šakal
1996 Poslední zůstává
Seržant Bilko
1995 Deník vraha
Konec Divokého západu (TV film)
Opus pana Hollanda
1994 Wyatt Earp
1993 Addamsova rodina 2
1991 Star Trek VI: Neobjevená země
1990 Dárce (TV film)
Zátiší Summit Bluff
1986 Critters

TV seriály

2020 Perry Mason (TV seriál)
Chapter Five (E05)
Chapter Four (E04)
Chapter Three (E03)
další epizody (5)
2018 Legion (TV seriál)
Chapter 19 (S02E11)
Chapter 18 (S02E10)
Chapter 17 (S02E09)
další epizody (10)
Westworld (TV seriál)
Noci vstříc (S02E01)
2016 Westworld (TV seriál)
Bikamerální mysl (S01E10)
Dobře temperovaný klavír (S01E09)
První výtvor (S01E01)
2014 Olive Kitteridgeová (TV seriál)
Security (E04)
A Different Road (E03)
Incoming Tide (E02)
další epizody (4)
1998 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Nevinnost (S02E14)
Překvapení (S02E13)
1993 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Vpád 1/2 (S06E26)
Past v čase (S06E25)
Druhá šance (S06E24)
další epizody (15)
1992 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Změna velení 2/2 (S06E11)
Změna velení 1/2 (S06E10)
Kvalita života (S06E09)
další epizody (28)
1991 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Otázka času (S05E09)
Sjednocení 2/2 (S05E08)
Sjednocení 1/2 (S05E07)
další epizody (25)
1990 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Ztráta (S04E10)
Poslední úkol (S04E09)
Futurum Imperfektum (S04E08)
další epizody (26)
1989 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Faktor pomsty (S03E09)
Cena (S03E08)
Nepřítel (S03E07)
další epizody (27)
1988 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Nezkrotný Okona (S02E04)
Jak prosté, drahý Date (S02E03)
Kde vládne ticho (S02E02)
další epizody (4)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
1984 Cesta do nebe (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky