foto

Niels Dybeck

  • nar. 13.7.1936
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko
  • zem. 11.4.2003 (66 let)
    Ängelholm, Skåne län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Před bouří
1998 Ivar Kreuger (TV film)
1986 Fläskfarmen (TV film)
I lagens namn
1985 Svindlande affärer
1983 Limpan
1982 Dom unga örnarna (TV film)
1980 Lämna mej inte ensam
1979 Den nya människan (TV film)
1967 Kärlek 1-1000
1960 Soudce

TV seriály

2003 Talismanen (TV seriál)
1999 Jakten på en mördare (TV seriál)
1988 Kråsnålen (TV seriál)
1986 Studierektorns sista strid (TV seriál)
1980 Lycka till (TV seriál)
1979 Godnatt, jord (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky