foto

Tami Lane

  • nar. 16.6.1974 (46 let)
    Peoria, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2020 Spravedlnost podle Spensera
2019 Stáhni a zemřeš
2018 Ničitelka
2017 The Wall
2016 Deepwater Horizon: Moře v plamenech
Den patriotů
Mělčiny
2015 Diagnóza: Šampión
Méďa 2
The Program: Pád legendy
Whitney (TV film)
2014 Amazing Spider-Man 2
Hobit: Bitva pěti armád
2013 Hobit: Šmakova dračí poušť
2012 Hobit: Neočekávaná cesta
2011 Noc hrůzy
Voda pro slony
2010 Letopisy Narnie: Plavba Jitřního poutníka
Na hraně temnoty
Nebojte se tmy
The United Monster Talent Agency
2009 Nezvratný osud 4
Náhradníci
Splice
2008 Letopisy Narnie: Princ Kaspian
2007 Hory mají oči 2
2006 Superman se vrací
2005 Letopisy Narnie: Lev, čarodějnice a skříň
2004 Nekecej a pádluj!
2003 Pán prstenů: Návrat krále
2002 Pán prstenů: Dvě věže

TV seriály

2019 The Orville (TV seriál)
Sanctuary (S02E12)
Lasting Impressions (S02E11)
Blood of Patriots (S02E10)
další epizody (11)
2018 Legion (TV seriál)
Chapter 19 (S02E11)
Chapter 18 (S02E10)
Chapter 17 (S02E09)
další epizody (10)
The Orville (TV seriál)
Ja'loja (S02E01)
2017 The Orville (TV seriál)
Mad Idolatry (S01E12)
New Dimensions (S01E11)
Firestorm (S01E10)
další epizody (11)
2014 Zákon gangu (TV seriál)
Faith and Despondency (S07E10)
2013 Super Fun Night (TV seriál)
2007 Mistři hrůzy (TV seriál)
We All Scream for Ice Cream (S02E10)
2006 Mistři hrůzy (TV seriál)
Valerie on the Stairs (S02E08)
The V Word (S02E03)

Hudební videoklipy

2010 Brandon Flowers - Crossfire (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Host

TV pořady

2013 85. Annual Academy Awards (TV pořad)
2011 Kouzla filmových maskérů (TV pořad)
2006 Identity (TV pořad)
The 78th Annual Academy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky