foto

Lucie Polišenská

  • nar. 17.5.1986 (32 let)
    Šumperk, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodila se v roku 1986 v moravském Šumperku, později se s rodiči přestěhovala do nedalekého Rapotína. Původně chtěla být zdravotní sestrou, pak ale začala účinkovat v šumperském divadle, kde se jí zalíbilo. Zkusila přijímací zkoušky na pražskou pražskou DAMU, kam byla následně přijata. Tak se definitivně rozhodla pro hereckou kariéru. Mezi roky 2008-2015 působila v pražském Divadle na Vinohradech. V roce 2015 přešla v roce do Národního divadla.

Její významnou rolí byla postava Káči ve filmu Jana Prušinovského Kobry a užovky (2015). Dále hrála v seriálech Ohnivý kuře, nebo internetovém Autobazaru Monte Karlo. V roce 2016 se objevila ve filmech Instalatér z Tuchlovic nebo Jak se zbavit nevěsty.

Jakub "SimpanzJi" Kos

Herecká filmografie

Filmy

2018 Po čem muži touží
2016 Instalatér z Tuchlovic
Jak se zbavit nevěsty
2015 Kobry a užovky
2013 Případ pro rybáře (TV film)
2012 Borůvčí (divadelní záznam)
Čertovská kvidoule (divadelní záznam)
2010 Bludičky (TV film)
2008 Svatba na bitevním poli

TV seriály

2018 Krejzovi (TV seriál)
Narozeninová překvapení (E01)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Nakonec to nejlepší (S05E50)
Robi v pasti! (S05E49)
Nečekané nabídky (S05E48)
další epizody (41)
2017 Ohnivý kuře (TV seriál)
Ukradený hotel (S04E33)
Z deníků neúspěšných (S04E32)
Broněk v hodinkách! (S04E29)
další epizody (72)
2016 Ohnivý kuře (TV seriál)
Zakázaná území (S02E34)
Ohnivé dorty (S02E33)
Pusa na dobrou noc (S02E32)
další epizody (66)
Autobazar Monte Karlo (TV seriál)
Svatba 2 (S02E11)
Diagnostika (S02E10)
Bílý kůň (S02E09)
další epizody (11)
2015 Autobazar Monte Karlo (TV seriál)
Svatba (S01E12)
Vočesaný auto (S01E11)
Nové starší auto (S01E10)
další epizody (12)
2014 Nevinné lži (TV seriál)
Moje pravda (S02E04)
2013 Doktoři z Počátků (TV seriál)
České století (TV seriál)
Zabíjení soudruha (1951) (E05)
2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
Zločin na poště (E04)

Dokumentární

2015 Backstage: Podivuhodné cesty Julese Verna (TV film)

TV pořady

2016 Ceny Ministerstva kultury 2016 (TV pořad)
Kvůli čeho? (TV pořad)
Ohnivý kuře pod pokličkou (TV pořad)
2013 Máme rádi Česko (TV pořad)
Sejdeme se na Cibulce (TV pořad)
2010 Show Jana Krause (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace