foto

David Michael Frank

  • nar. Baltimore, Maryland, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2008 Sherman's Way
2002 Uhoď ji, je to Francouzka!
2001 Vášeň a předsudky (TV film)
2000 Boys Life 3
Poslední hlídka
Up, Up, and Away! (TV film)
1999 Place Apart, A (TV film)
Sloužit a chránit (TV film)
1998 About Sarah (TV film)
Básník (TV film)
Calvin v Aladinově paláci
Rhapsody in Bloom
Schody (TV film)
Táta z billboardu
1997 Bezzubí (TV film)
Důležitý terč
Sopka: Hořící sníh (TV film)
Thousand Men and a Baby, A (TV film)
Under Wraps (TV film)
1996 Loterie (TV film)
Prince, The
Prokurátorky (TV film)
Volání divočiny: Nové dobrodružství (TV film)
1995 Annie: Královská dobrodružství (TV film)
Dívčí klub
Love and Betrayal: The Mia Farrow Story (TV film)
Smrti se postav čelem (TV film)
Smrt na Sunset Highway (TV film)
Tajemný hlas v telefonu (TV film)
Ten kluk je postrach 3 (TV film)
1994 Dancing with Danger (TV film)
Děti tmy (TV film)
Hořká pomsta (TV film)
TekWar (TV film)
1993 Karate tiger 6: Nejlepší z nejlepších 2
Life in the Theater, A (TV film)
Linda (TV film)
Nejvyšší spravedlnost
Nezdolná síla (TV film)
Oběti lásky: Příběh Lolity z Long Islandu (TV film)
Rána bez milosti
Vraždy černé vdovy (TV film)
Zaslepený (TV film)
Zmizení Christiny (TV film)
1992 From the Files of Joseph Wambaugh: A Jury of One (TV film)
Jedovatý břečťan
Reportérka (TV film)
1991 Nemilosrdná spravedlnost
Vesmírné komando
Zúčtování v Malém Tokiu
1990 Beanpole (TV film)
Columbo: Na programu vražda (TV film)
Mother Goose Rock 'n' Rhyme (TV film)
Těžko ho zabít
Vzhůru ke dnu!
1989 Falešný svědek (TV film)
One Man Force
1988 Call Me
Dostanu tě, syčáku
Nico
Sám proti teroru
1987 Off the Mark
Walking on Air (TV film)
1986 Casebusters (TV film)
Gladiátor (TV film)
Šek je na poště
1985 Zákon mlčení
1983 How to Be a Perfect Person In Just Three Days (TV film)
The Invisible Woman (TV film)
1982 All Summer in a Day (TV film)
Innocent Love, An (TV film)
Služebnou v Americe (TV film)
1979 Christmas for Boomer, A (TV film)
Kid from Left Field, The (TV film)
1978 Different Story, A

TV seriály

2001 Obloukovi (TV seriál)
1999 Jack & Jill (TV seriál)
1998 Z vlastní vůle (TV seriál)
1994 Agent Fortuny (TV seriál)
1989 Free Spirit (TV seriál)

Dokumentární

2015 Celebrating Laughter: The Life and Films of Colin Higgins
1996 Cosmic Voyage
1995 Visions of a New World

TV pořady

2001 Mole, The (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace