foto

Marco Frisina

  • nar. 16.12.1954 (64 let)
    Řím, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2009 Puccini (TV film)
2007 Klára a František (TV film)
Pompeje (TV film)
2005 Edda (TV film)
Papež Jan Pavel II. (TV film)
Svatý Petr (TV film)
2004 Don Bosco (TV film)
Rita da Cascia (TV film)
2002 Bambino di Betlemme, Il (TV film)
Bible - Nový zákon: Apokalypsa (TV film)
Jan XXIII.: Papež míru (TV film)
Sant'Antonio di Padova (TV film)
2001 Gli amici di Gesù - Giuda (TV film)
Gli amici di Gesù - Tommaso (TV film)
2000 Gli amici di Gesù - Giuseppe di Nazareth (TV film)
Gli amici di Gesù - Maria Maddalena (TV film)
1999 Carův kurýr (TV film)
1998 Věčná láska (TV film)
1997 Fatima (TV film)
1996 Biblické příběhy: Samson a Dalila (TV film)
1995 Bible - Starý zákon: Josef (TV film)
Bible - Starý zákon: Mojžíš (TV film)
1994 Bible - Starý zákon: Jákob (TV film)
1993 Biblické příběhy: Abrahám (TV film)
1916 Christus

TV seriály

2006 Papa Luciani: Il sorriso di Dio (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce