foto

Dominic Frontiere

  • nar. 17.6.1931
    New Haven, Connecticut, USA
  • zem. 21.12.2017 (86 let)
    Tesuque, New Mexico, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1994 Barva noci
1991 Palomino (TV film)
1989 Brutální vítězství
1987 Harry's Hong Kong (TV film)
1985 Pilotův návrat
1984 Temné zrcadlo (TV film)
Velvet (TV film)
1983 Shooting Stars (TV film)
1982 Don't Go to Sleep (TV film)
1981 Moderní problémy
1980 V roli kaskadéra
Výzva
1979 My Old Man (TV film)
1978 Dokonalí gentlemani (TV film)
Vega$ (TV film)
1977 Yesterday's Child (TV film)
1976 Pipe Dreams
Tajný závod
Young Pioneers (TV film)
1975 Brannigan
Kleopatra Jones a zlaté kasino
Who Is the Black Dahlia? (TV film)
1974 Fer-de-Lance (TV film)
Freebie and the Bean
Mark of Zorro, The (TV film)
1973 Name for Evil, A
Vlakoví lupiči
1972 Cancel My Reservation
Hammersmith Is Out
Haunts of the Very Rich (TV film)
Probe (TV film)
1971 Revenge (TV film)
Šerif (TV film)
1970 John Chisum
Převozník
The Love War (TV film)
Ztracený let (TV film)
1969 Popi
Číslo jedna
1968 Massacre Harbor
Pověste je výš
1966 Incubus
1965 Billie
1964 A Global Affair
The Ghost of Sierra de Cobre (TV film)
Unknown, The (TV film)
1962 Hrdinův ostrov
1961 The Marriage-Go-Round
The Right Approach
1960 One Foot in Hell
Seven Thieves

TV seriály

1982 Matt Houston (TV seriál)
1977 Washington: Behind Closed Doors (TV seriál)
1970 The Immortal (TV seriál)
1967 The Flying Nun (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
The Rat Patrol (TV seriál)
1965 Branded (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
The Forms of Things Unknown (S01E32)
The Chameleon (S01E31)
Production and Decay of Strange Particles (S01E30)
další epizody (18)
1963 The Outer Limits (TV seriál)
The Zanti Misfits (S01E14)
The Borderland (S01E12)
It Crawled Out of the Woodwork (S01E11)
další epizody (13)

Dokumentární

1971 On Any Sunday

TV pořady

1970 Swing Out, Sweet Land (TV pořad)