foto

Paul Holland

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2015 The Chameleon

Dokumentární

2019 Poslední z carů (TV seriál)
Válka (E04)
The World According to Jeff Goldblum (TV seriál)
Denim (S01E04)
2018 Vítejte v zabijákově (TV seriál)
2017 Vetřelci (TV seriál)
2016 Americké monstrum (TV seriál)
Zapovězeno: Smrt z lásky (TV seriál)
2015 Podezření (TV seriál)
2014 Boeing 747: Revoluce (TV film)
Pavučina lží (TV seriál)
See No Evil (TV seriál)
2013 Posedlost: Temné touhy (TV seriál)
2012 Vteřiny před katastrofou (TV seriál)
Black Hawk Down (S06E04)
Masakr v Bombaji (S05E06)
2011 Zamořeno (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky