foto

Tuomas Kantelinen

  • nar. 22.9.1969 (48 let)
    Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Girl Soldier
Iron Sky: The Ark
2017 Dobrodruzi
2016 Moh Maya Money
Osloboduvanje na Skopje
2015 Jaanisaar
Nanak Shah Fakir
2014 Balettigaala
Herkules: Zrození legendy
Uprchlík na malinové loďce
2012 Očista
Tenkrát na severu
2011 Italský klíč
2010 Frits en Freddy
Mothgirl
Princezna
2009 Saam Pan Bohk
Skeleton Crew
2008 Arn - Riket vid vägens slut
Goldene Nazivampir von Absam 2 - Das Geheimnis von Schloß Kottlitz, Der
2007 Arn
Minor Films - Kurzfilme der Münchner Filmwerkstatt aus den Jahren 2003 bis 2007
Mongol - Čingischán
Rok vlka
Skřítek Rolli
2006 Čest
Matti
2005 Domoi - Kotiinpaluu
Moje matka
Slib
2004 Hotet
Lovci myšlenek
Pan Pelikán
2003 Certainly Not a Fairytale
Mosku - lajinsa viimeinen
Pahat Pojat
2002 Elina
Puhalluskukkapoika ja taivaankorjaaja
2001 Aleksis Kiven elämä
Minä ja Morrison
Rölli a lesní duch
2000 Bad Luck Love
Emo (studentský film)
Hylätyt talot, autiot pihat
Paavo Suuri. Suuri Juoksu. Suuri Uni. (divadelní záznam)
1999 Kovat miehet
Nattflykt
Rukajärven tie
Sen täytyy tapahtua
1998 Hämähäkkihuijaus (TV film)
1997 Kreatuuri (studentský film)
Lunastus
Maraton (studentský film)
Ristin juurella (studentský film)
1996 Juna
1995 Lipton Cockton in the Shadows of Sodoma
1993 Jokapojalla on joskus reppu (studentský film)

TV seriály

2014 Tellus (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)

Dokumentární

2015 Dance for Two
2007 Suomalaisten oma historia: Itsenäinen Suomi
2006 Bästisar
Hacking Democracy
2005 Kuuban valloittajat
2004 Krooli
Tynnyrimies
Voitka - Metsän veljet
2003 Kuvauspäiväkirja Aleksis Kiven elämä
Statisti
2002 Ilman tytärtäni
2001 Tanner (TV film)
Viimeistä päivää
2000 Ainon ja Kullervon maa
Vuores
1999 Hiljaisten vuosien miehet
Sergei lähtee kouluun (studentský film)
Taiteilijaelämää
Valon kääntöpiirillä
1998 Ofödda poeters sällskap
Viimeinen koulupäivä
1997 Sankaripioneeri 001
1996 Isänmaan vangit
Jumala ja minä
Synti - dokumentti jokapäiväisistä rikoksista
Urpon ja Turpon salaisuus
1995 Kaupunkisinfonia (studentský film)
Koiranpolkuja
Painit (studentský film)

TV pořady

2007 The Eurovision Song Contest (TV pořad)
The Eurovision Song Contest Semi Final (TV pořad)
2005 Diili (TV pořad)
1996 45 minuuttia (TV pořad)

Hudební videoklipy

2014 Lohtu (hudební videoklip)

Producentská filmografie

Filmy

2011 Italský klíč

Herecká filmografie

Filmy

1997 Tribal (studentský film)

TV pořady

2016 Pitääkö olla huolissaan? (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace