foto

Matthew Smith

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2021 Bílý tygr
2020 Sulphur and White
The Rescue
2019 Sbohem, synu
Waiting for the Barbarians
2018 Operace Rudé moře
2017 Bees Make Honey
2016 Alenka v říši divů: Za zrcadlem
Cautionary Tales
Criminal: V hlavě zločince
2015 Viktor Frankenstein
2014 Krvavé peníze
Čarovný les
Černé moře
2013 Prokletí Midasovy skříňky
Světová válka Z
2011 Anonym
Hanna
Jeden den
Sherlock Holmes: Hra stínů
2010 Báječný život po životě
Londýnský gangster
Černý chlapec
2009 Sherlock Holmes
2008 Předčítač
2007 And When Did You Last See Your Father?
Edith Piaf
Sunshine
2005 Doom
Stopařův průvodce po Galaxii
2004 Fantom opery
2003 Návrat do Cold Mountain
Poslední samuraj
Smrtící dávka
Zabijte krále
2002 Zjevení
Špína Londýna
2001 Návštěvníci: Cesta do Ameriky
2000 Důvěra (TV film)
Gladiátor
Highlander: Zúčtování
1999 Kouzelná země skřítků (TV film)
Mumie
1997 Horizont události
Malý řezník
Pidilidi
1996 Láska a válka

TV seriály

2020 C.B. Strike (TV seriál)
Epizoda 4 (S04E04)
Epizoda 3 (S04E03)
Epizoda 2 (S04E02)
další epizody (4)
2018 McMafie (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)
Na mušce (TV seriál)
Nice Face (S01E01)
C.B. Strike (TV seriál)
Epizoda 2 (S03E02)
Epizoda 1 (S03E01)
2017 C.B. Strike (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
Epizoda 3 (S01E03)
další epizody (5)
SS-GB: Hitler v Británii (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
V čísle 9 (TV seriál)
Private View (S03E06)
Černé zrcadlo (TV seriál)
USS Callister (S04E01)
2015 Jekyll a Hyde (TV seriál)
Srdce Lorda Trashe (E10)
Démon (E09)
Upírka (E08)
další epizody (10)
2014 Sherlock (TV seriál)
Prázdný pohřebák (S03E01)
2008 Dead Set (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)
2001 Bratrstvo neohrožených (TV seriál)
Proč bojujeme? (E09)
Poslední hlídka (E08)
Bod zlomu (E07)
další epizody (8)
1996 The Fragile Heart (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
Wilderness (TV seriál)

Dokumentární

2015 Filmuj! (TV seriál)
2011 How TV Ruined Your Life (TV seriál)
2003 Putování s pravěkými lidmi (TV seriál)

TV pořady

2013 Vězni hororu (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky