foto

Laurence Rosenthal

  • nar. 4.11.1926 (92 let)
    Detroit, Michigan, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2008 Mladý Indiana Jones: Nový vítr
2007 Mladý Indiana Jones: Cesta za světlem
Mladý Indiana Jones: Píseň lásky
2002 Muž, který prodal Ameriku (TV film)
Time for Dancing, A
2001 Iris (TV film)
2000 Mladý Indiana Jones: Amorovy nástrahy
Mladý Indiana Jones: Dobrodružství v tajné službě
Mladý Indiana Jones: Masks of Evil
Mladý Indiana Jones: První dobrodružství
Mladý Indiana Jones: Žízeň po životě
1999 Kdo seje vítr (TV film)
Mladý Indiana Jones: Prázdninové dobrodružství
Mladý Indiana Jones: Příběhy nevinnosti
The Adventures of Young Indiana Jones: Espionage Escapades
1998 Ozvěna hromu (TV film)
1997 Member of the Wedding, The (TV film)
1996 Kateřina Veliká (TV film)
Mladý Indiana Jones: Putování s otcem
Muž, který dopadl Eichmanna (TV film)
1993 A potom přijde oheň (TV film)
Truimf nad neštěstím: Příběh hurikánu Andrew (TV film)
1992 Mladý Indiana Jones: Pouštní anabáze
1991 Mark Twain and Me (TV film)
1990 Atentát na Hitlera (TV film)
Blind Faith (TV film)
Incident (TV film)
Kissing Place (TV film)
1989 Billy Kid (TV film)
Jmenuji se Bill W. (TV film)
The Forgotten (TV film)
1988 Můj otec, můj syn (TV film)
Při výkonu služby: Vrazi agentů (TV film)
To Heal a Nation (TV film)
Ulice snu (TV film)
Zeď strachu (TV film)
1987 Boj o život (TV film)
Hrdí muži (TV film)
Splátka na vraždu (TV film)
Stranger in My Bed (TV film)
1986 Anastázie (TV film)
1985 Hearst a Daviesová (TV film)
Jsem už dospělý (TV film)
Ztráta paměti (TV film)
1984 Lost Honor of Kathryn Beck, The (TV film)
1983 Kdo bude mít rád mé děti (TV film)
Snadný zisk
Srdce na kolech
1982 Letter, The (TV film)
1981 Příběh Patricie Nealové (TV film)
Souboj Titánů
1980 Day Christ Died, The (TV film)
F.D.R.: The Last Year (TV film)
Revenge of the Stepford Wives (TV film)
Zuřivost (TV film)
1979 Meetings with Remarkable Men
Meteor
Portrét opravdového muže
Vlak naděje (TV film)
1978 And I Alone Survived (TV film)
Brass Target
Psí vojáci
Return to Fantasy Island (TV film)
1977 Amazing Howard Hughes, The (TV film)
Fantasy Island (TV film)
Murder in Peyton Place (TV film)
Ostrov doktora Moreaua
The Hunted Lady (TV film)
1976 Death at Love House (TV film)
Jednadvacet hodin v Mnichově (TV film)
Návrat muže zvaného Kůň
State Fair (TV film)
Story of David, The (TV film)
Young Pioneers (TV film)
1975 Divoký večírek
Home of Our Own, A (TV film)
Log of the Black Pearl, The (TV film)
Murder on Flight 502 (TV film)
Rooster Cogburn
1974 Death Sentence (TV film)
The Missiles of October (TV film)
1973 Call to Danger (TV film)
Devil's Daughter, The (TV film)
Portrait: A Man Whose Name Was John (TV film)
Pueblo (TV film)
Satan's School for Girls (TV film)
1972 Lapin 360
Muž jménem La Mancha
1971 Přestřelka
Sweet, Sweet Rachel (TV film)
The Last Child (TV film)
1970 Allan nebo jeho sestra (TV film)
House That Would Not Die, The (TV film)
Night Chase (TV film)
1969 Three
1967 Komedianti
1966 Hotel Paradiso
1964 Becket
1962 Divotvůrkyně
Requiem for a Heavyweight
1961 A Raisin in the Sun
Dark Odyssey
Power and the Glory, The (TV film)
Rashomon (TV film)
1957 Naked in the Sun

TV seriály

1992 Mladý Indiana Jones (TV seriál)
1991 Dynastie Straussů (TV seriál)
1989 Bratrstvo růže (TV seriál)
1988 Kdo je Bourne? (TV seriál)
1986 Na křídlech orlů (TV seriál)
Petr Veliký (TV seriál)
1985 Evergreen (TV seriál)
Mussolini: The Untold Story (TV seriál)
1984 George Washington (TV seriál)

Dokumentární

2008 Stealing America: Vote by Vote
1971 Africký slon
1965 Michelangelo: The Last Giant (TV film)

Herecká filmografie

TV pořady

1986 The 38th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace