foto

Lucia Vráblicová

  • nar. 19.7.1973 (46 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Malá ríša
2017 Spievankovo a kráľovná Harmónia
2016 Zázračný nos (TV film)
2015 Johančino tajemství (TV film)
Vojtěch
2014 Láska na vlásku
2009 Nedodržený slib
2007 Poločas rozpadu
2006 Setkání v Praze
2004 Zlatý hlas (TV film)
2002 Dážď padá na naše duše
2000 Prekliaty služobník lásky (TV film)
Čajová šálka lásky (TV film)
1999 Rozum nadovšetko (TV film)
Zločin (TV film)
1995 ...kone na betóne
Chichôtka (TV film)
1993 Muzikál

TV seriály

2020 Nový život (TV seriál)
Episode 40 (E40)
Episode 39 (E39)
Episode 38 (E38)
další epizody (23)
Červené pásky (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2019 Delukse (TV seriál)
Skúška ohňom (E02)
„Mystery shopping“ (E01)
Strážmistr Topinka (TV seriál)
Zločin ve zkušebně (E08)
2018 Semafor (TV seriál)
Matka za matku (E11)
Vyhnanie z raja (E04)
Plaváreň (E03)
další epizody (4)
2017 Pravá tvár (TV seriál)
Nová nádej (E16)
Pravda (E15)
Prekvapenie (E08)
další epizody (5)
Prázdniny (TV seriál)
Myjavská kára (S01E04)
2016 Zoo (TV seriál)
Episode 72 (E72)
Episode 54 (E54)
Episode 53 (E53)
další epizody (13)
2015 Tajné životy (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
2014 Ochránci (TV seriál)
2013 Kolonáda (TV seriál)
Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
2012 Dr. Dokonalý (TV seriál)
Horúca krv (TV seriál)
2011 GYMPEL.TV (TV seriál)
2010 Nesmrtelní (TV seriál)
Kontrola (E06)
2009 Jak jsem přežil (TV seriál)
Stratený (E03)
V mene zákona (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
2006 Susedia (TV seriál)
1995 Škriatok (TV seriál)

Hudební videoklipy

2015 Horkýže Slíže - Vojtech (hudební videoklip)

Divadelní záznam

2020 Cyrano z predmestia (divadelní záznam)
2014 Princ a Večernica (divadelní záznam)
2013 Bajaja (divadelní záznam)
2009 Mrázik (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2013 Milujem Slovensko (TV pořad)