foto

David Shire

  • nar. 3.7.1937 (81 let)
    Buffalo, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 Love After Love
2016 The American Side
2015 Quitters
2009 Beyond a Reasonable Doubt
2007 Zodiac
2004 Tollbooth, The
2002 Prach a popel
Two Against Time (TV film)
2000 Záhadné zmizení (TV film)
1999 Krutá daň (TV film)
Malé hříchy (TV film)
Sarah, prostá a vysoká (TV film)
1998 Pohled z okna (TV film)
Vzala jsem si monstrum (TV film)
1997 Ms. Scrooge (TV film)
Na život a na smrt (TV film)
Sám (TV film)
1996 Jakeovy ženy (TV film)
1995 Almost Golden: The Jessica Savitch Story (TV film)
Moje Antonie (TV film)
One Night Stand
Strážce mého bratra (TV film)
Tajná služba (TV film)
Tecumseh (TV film)
The Heidi Chronicles (TV film)
Velká Samota (TV film)
Vražedný úmysl (TV film)
1994 Jane's House (TV film)
Jednou za život (TV film)
Lily in Winter (TV film)
Nesmrtelný (TV film)
Shledání (TV film)
Texan (TV film)
1993 Danielle Steel: Buď otcem mého dítěte (TV film)
Krevní pouto: Smrt v rodině (TV film)
Muž bez tváře (TV film)
Skřivánek (TV film)
1992 Broadway Bound (TV film)
Habitation of Dragons, The (TV film)
Last Wish (TV film)
Noční můra za bílého dne (TV film)
Osudová láska (TV film)
Všechno byla lež (TV film)
Čtyři oči (TV film)
1991 Boys, The (TV film)
Hotýlek
Paris Trout (TV film)
Sarah prostá a neuvěřitelná (TV film)
1990 Always Remember I Love You (TV film)
Common Ground (TV film)
Dodržet svůj slib (TV film)
The Big One: The Great Los Angeles Earthquake (TV film)
1989 I Know My First Name Is Steven (TV film)
The Women of Brewster Place (TV film)
1988 Bůh žehnej dítěti (TV film)
Jesse (TV film)
Smrtící bumerang
Splněné přání
Vražedná opice
1987 Echoes in the Darkness (TV film)
Madam Mayflower (TV film)
1986 Dobrou noc, mami
Číslo 5 žije
1985 Do You Remember Love (TV film)
Návrat do země Oz
Stroj času (TV film)
The Walt Disney Comedy and Magic Revue
1984 2010: Druhá vesmírná odysea
Bože, ty jsi Ďábel
1983 Návrat Maxe Dugana
1981 Chci jen syna
Only When I Laugh
The Night the Lights Went Out in Georgia
1979 Fast Break
Norma Rae
Old Boyfriends
Slib
1978 Daddy, I Don't Like It Like This (TV film)
Defection of Simas Kudirka, The (TV film)
Na svobodě
1977 Greatest Thing That Almost Happened, The (TV film)
Something for Joey (TV film)
Storyteller, The (TV film)
1976 Amelia Earhart (TV film)
Harry a Walter jedou do New Yorku
McNaughton's Daughter (TV film)
Operace Blesk (TV film)
Velký autobus
Všichni prezidentovi muži
1975 Bohatství
Hindenburg
Sbohem buď, lásko má
Winner Take All (TV film)
1974 Doctor Dan (TV film)
Godchild, The (TV film)
Healers, The (TV film)
Killer Bees (TV film)
Přepadení vlaku z Pelhamu
Rozhovor
Sidekicks (TV film)
Tell Me Where It Hurts (TV film)
Virginia Hill Story, The (TV film)
1973 Class of '44
Dva lidé
Isn't It Shocking? (TV film)
Showdown
Steelyard Blues
1972 To Find a Man
1971 Harpy (TV film)
Jeď, řekl
Letní strom
Marriage: Year One (TV film)
See the Man Run (TV film)
The Impatient Heart (TV film)
Švindl

TV seriály

1995 Ulice Lareda (TV seriál)
1990 The Kennedys of Massachusetts (TV seriál)
1987 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Stěhování (S02E20)
1986 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Ďábelské tupé (S01E21)
1977 Oregon Trail, The (TV seriál)
1976 The Practice (TV seriál)
1975 Joe and Sons (TV seriál)
Three for the Road (TV seriál)
1974 Lucas Tanner (TV seriál)
1972 The Sixth Sense (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
Getting Together (TV seriál)
Sarge (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1951 Hallmark Hall of Fame (TV seriál)

Dokumentární

2009 Zodiac Deciphered
2007 This Is Zodiac
1994 Journey Inside
1978 Straight Time: He Wrote It for Criminals (TV film)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace