foto

Carlo Siliotto

  • nar. 10.1.1950 (70 let)
    Řím, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Vivaldi
2018 El Día de la Unión
2016 Zázraky z nebe
2013 Bez návodu
May se vrací domů
Pánico 5 Bravo
2011 Práskači
Tequila
Tutta colpa della musica
Ženy bez mužů
2010 Il padre e lo straniero
Mia madre (TV film)
2008 Bedtime Story
Sangue dei vinti, Il
Tajemství polévky rámen
2007 Italian Dream
V neděli v deset
2006 Tour of Duty: Making the Extended Cut
2005 Neměj strach (TV film)
Nomád
2004 Kat
2003 Una vita sottile (TV film)
2002 Francesco (TV film)
Julius Caesar (TV film)
Lágr
2001 Brancaccio (TV film)
Honolulu Baby
La Sindone - 24 ore, 14 ostaggi (TV film)
Sweetiecakes
Tú qué harías por amor
2000 Biblické příběhy: Pavel z Tarsu (TV film)
Lourdes (TV film)
Maestrale
Rumore dei ricordi, Il (TV film)
Vola Sciusciù (TV film)
1999 Biblické příběhy: Ester (TV film)
Not registered
Oltremare
Uninvited
Utajené zločiny 2: Záhadný dům (TV film)
Vera madre, La
1998 Nicholasův dárek (TV film)
1997 Biblické příběhy: David (TV film)
Consigli per gli acquisti
1996 Compagni di branco (TV film)
La signora della città (TV film)
La tenda nera
Luna a ta druhá
Malý lord (TV film)
1995 Altrove
Confession secrète (TV film)
Psí život
Sněhová koule
1994 I pavoni
La stanza accanto
Nemici intimi (TV film)
Ombra della sera, L'
Quando finiranno le zanzare
1993 Caso Dozier, Il (TV film)
Cherchez la femme (TV film)
Delitti imperfetti (TV film)
Villa Maltraversi (TV film)
1992 In viaggio verso est
La corsa dell'innocente
Ostinato destino
Stato d' emergenza
Terror Stalks the Class Reunion (TV film)
1991 Z noci do svítání (TV film)
ballata di Ren-Ham, La
1990 Arrivederci Roma
Diceria dell'untore
La luna nel pozzo
1989 Quattro piccole donne (TV film)
1988 Dark Bar
Diventerò padre (TV film)
Pensieri invadenti
Rosso di sera
1987 Vítězství (TV film)
1986 La casa del buon ritorno
1985 A viso coperto (TV film)
1983 Chi mi aiuta...?
Passo falso, Il (TV film)

TV seriály

2009 L'isola dei segreti (TV seriál)
2004 Amiche (TV seriál)
2002 Cuccioli (TV seriál)
1999 Lui e lei II (TV seriál)
1998 Lui e lei (TV seriál)
Primo cittadino (TV seriál)
1992 In fuga per la vita (TV seriál)
anni d'oro, Gli (TV seriál)
1991 Nejsme sami (TV seriál)
1990 Milione di miliardi, Un (TV seriál)
1988 Colletti bianchi (TV seriál)
1986 Mino (TV seriál)
1984 Série noire (TV seriál)
Cause à l'autre (E31)

Dokumentární

2008 Tree of Life, The
2004 Army of One: Punisher Origins
Drawing Blood Bradstreet Style
Keepin' It Real: Punisher Stunts
War Journal: On the Set of 'The Punisher'
2001 Tempo vero
2000 Via Due Macelli, Italia - Sinistra senza unità
1999 A proposito di sentimenti

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce