foto

Shirley Walker

  • nar. 10.4.1945
    Napa, California, USA
  • zem. 29.10.2006 (61 let)
    Reno, Nevada, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2006 Nezvratný osud 3
Černé Vánoce
2003 Krysař Willard
Nezvratný osud 2
2002 Rituál
Ztraceni v poušti (TV film)
2000 Nezvratný osud
1998 Garbage Picking Field Goal Kicking Philadelphia Phenomenon, The (TV film)
Zvuk strachu (TV film)
1997 Asteroid (TV film)
The Love Bug (TV film)
Turbulence
1996 Návštěva z vesmíru 2 (TV film)
Plačící dítě (TV film)
Útěk z L.A.
1995 Kapitán Zoom (TV film)
1994 Pension hrůzy (TV film)
1993 Batman a fantom
1992 Majority Rule (TV film)
Neviditelný na útěku
1991 Bílý tesák
Zrozen k jízdě
1990 Chicago Joe a holka ze šantánu
1983 Bláznivá láska
1982 The End of August
1979 Černý hřebec

TV seriály

2000 Ti druzí (TV seriál)
1999 Batman budoucnosti (TV seriál)
1996 Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
...Tell Our Moms We Done Our Best (E23)
And If They Lay Us Down to Rest... (E22)
Sugar Dirt (E21)
další epizody (12)
1995 Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
The River of Stars (E11)
Stay with the Dead (E10)
Choice or Chance (E09)
další epizody (11)
Batman (TV seriál)
The Terrible Trio (S04E01)
1994 Batman (TV seriál)
Deep Freeze (S03E10)
Baby-Doll (S03E04)
Harlequinade (S02E10)
další epizody (4)
1993 Batman (TV seriál)
Paging the Crime Doctor (S02E05)
Mudslide (S02E03)
Shadow of the Bat: Part I (S02E01)
další epizody (10)
1992 Batman (TV seriál)
Terror in the Sky (S01E37)
Perchance to Dream (S01E26)
Mad as a Hatter (S01E24)
další epizody (16)
1990 Flash (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce