foto

Ivan Folkman

  • nar. 19.5.1929 (90 let)
    Bratislava, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Skon Paľa Ročku (divadelní záznam)
1988 Lovecký nôž (TV film)
1987 Hajtman z Kopenicku (divadelní záznam)
1985 Borgis (TV film)
1983 Návraty (TV film)
1979 Purpurový prach (TV film)
Tri svadby (TV film)
1975 Komédia za groš (TV film)
Stretnutie
1974 Mína z Barnhelmu (TV film)
Rozhodnutie (TV film)
1973 Dolina
Zlatý chlapec (TV film)
1970 Slamený klobúk (divadelní záznam)
1968 Februárová noc (TV film)
Maroško (TV film)
Strojopisci (TV film)
1966 Siedmy kontinent
1963 Kira Georgievna (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace