foto

Jane Dauncey

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2009 Zig Zag Love (TV film)
2004 Tracy Beaker's 'The Movie of Me' (TV film)
2001 A Heap of Trouble
1997 Harpur and Iles (TV film)

TV seriály

2016 The Level (TV seriál)
2015 The Trials of Jimmy Rose (TV seriál)
2014 Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Repeat to Fade (S08E08)
Hard Stop (S08E07)
Bad Romance (S08E06)
další epizody (6)
2012 Stella (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
2008 Záhady starověkého Říma (TV seriál)
Slave Girl from Jerusalem, Part 2 (S02E10)
Slave Girl from Jerusalem, Part 1 (S02E09)
The Fugitive from Corinth, Part 2 (S02E08)
další epizody (8)
2007 Záhady starověkého Říma (TV seriál)
The Enemies of Jupiter, Part 2 (S01E10)
2002 Příběh Tracy Beakerové (TV seriál)
1990 Wales Playhouse (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky