foto

J. Anthony Pena

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Mockingbird Lane (TV film)
2011 Dark Vengeance (TV film)
Pizza Man
2008 Kód smrti
2005 Dnes zemřeš!
Černý úsvit
2001 Cross, The
1999 Ed TV
1997 Den otců
Hra

TV seriály

2019 Magnum P.I. (TV seriál)
I, the Deceased (E14)
The Oath (TV seriál)
Restitution (S02E08)
Exodus (S02E07)
Judas (S02E06)
další epizody (8)
2018 The Oath (TV seriál)
Switch (S01E10)
The Loss (S01E09)
Hunted (S01E07)
další epizody (9)
Lucifer (TV seriál)
Quintessential Deckerstar (S03E23)
2017 Love (TV seriál)
The Long D (S02E11)
Liberty Down (S02E10)
Vražedná práva (TV seriál)
Go Cry Somewhere Else (S03E12)
Not Everything's About Annalise (S03E11)
Larry, kroť se (TV seriál)
The Pickle Gambit (S09E02)
2016 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Díkůvzdání (S05E05)
2014 Strážce pořádku (TV seriál)
Whistle Past the Graveyard (S05E08)
2010 100 Questions (TV seriál)
Strážce spravedlnosti (TV seriál)
Velká láska (TV seriál)
Podivní spojenci (S04E03)
Kriminálka New York (TV seriál)
Vykoupení (S06E19)
2009 Kriminálka Miami (TV seriál)
Rozpuštěný (S07E24)
2008 Tráva (TV seriál)
No Man Is Pudding (S04E05)
The Three Coolers (S04E04)
2003 10-8: Officers on Duty (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
Scar Tissue (S02E08)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Návrat domů (S07E01)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
The Jersey (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Dokumentární

2000 Arrest & Trial (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace