foto

Tracy Gamble

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1990 We'll Take Manhattan (TV film)

TV seriály

2009 Sherri (TV seriál)
2006 Svět podle Jima (TV seriál)
Daddy Dearest (S05E19)
2003 8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter (TV seriál)
Kerry's Big Adventure (S01E15)
2002 8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter (TV seriál)
Son-in-Law (S01E05)
Pilot (S01E01)
Svět podle Jima (TV seriál)
Model Behavior (S01E12)
2001 Svět podle Jima (TV seriál)
The Turkey Bowl (S01E08)
The Cat Came Back (S01E03)
2000 The Geena Davis Show (TV seriál)
1999 Kutil Tim (TV seriál)
Teď nebo nikdy (S08E23)
Markova velká šance (S08E16)
1998 Kutil Tim (TV seriál)
Zamilovaný Al (S08E05)
1996 Praštěná holka (TV seriál)
1995 Hudson Street (TV seriál)
1994 5 Mrs. Buchanans, The (TV seriál)
1993 Daddy Dearest (TV seriál)
1992 The Golden Girls (TV seriál)
The Commitments (S07E16)
1991 The Golden Girls (TV seriál)
Room Seven (S07E11)
Ro$e Love$ Mile$ (S07E10)
Never Yell Fire in a Crowded Retirement Home: Part 2 (S06E25)
další epizody (5)
1990 The Golden Girls (TV seriál)
Mrs. George Devereaux (S06E09)
Snap Out of It (S06E04)
72 Hours (S05E19)
další epizody (4)
1989 The Golden Girls (TV seriál)
Love Under the Big Top (S05E05)
Sophia's Choice (S04E22)
Till Death Do We Volley (S04E19)
další epizody (4)
1987 My Two Dads (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Děvčata se chtějí bavit (2. část) (S02E06)
Děvčata se chtějí bavit (1. část) (S02E05)
1985 227 (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2005 8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter (TV seriál)
Ditch Day (S03E24)
Sleepover (S03E23)
The Teachers Lounge (S03E22)
další epizody (12)
2004 8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter (TV seriál)
A Very C.J. Christmas (S03E12)
Princetown Girl (S03E11)
Vanity Unfair (S03E10)
další epizody (27)
2003 8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter (TV seriál)
Merry Christmas: The Story of Anne Frank and Skeevy (S02E09)
The First Thanksgiving (S02E08)
What Dad Would Want (S02E07)
další epizody (24)
2002 8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter (TV seriál)
Rory's Got a Girlfriend (S01E13)
All I Want for Christmas (S01E12)
Paul Meets His Match (S01E11)
další epizody (13)
1997 Hitz (TV seriál)
1992 Here and Now (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky