foto

Sean Sansom

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2019 To Kapitola 2
2018 Nebezpečná laskavost
2017 To
Tvář vody
2016 Nicota
Sebevražedný oddíl
2013 Carrie
2012 Návrat do Silent Hill 3D
Total Recall
2011 Dům snů
2010 Resident Evil: Afterlife
Scott Pilgrim proti zbytku světa
2009 Amelia
Grey Gardens (TV film)
Let Him Be
Maggie Hill (TV film)
Survival of the Dead
2008 30 a půl metru
Jumper
2007 Sejmi je všechny
2006 Silent Hill
Vlci
2005 Země mrtvých
2004 Resident Evil: Apokalypsa
Smrt na dálnici
Úsvit mrtvých
2003 Cesta k ledu (TV film)
Pach krve
2002 Ararat
Invaze (TV film)
2001 Formule!
Lovec policajtů
Wolf Girl (TV film)
2000 Dracula 2000
T.R.A.X. (TV film)
1998 Utopenec na útěku
1997 Učitelka snědla můj domácí úkol
1996 Shadow Zone: The Undead Express (TV film)
Sweet Angel Mine
1995 Blood & Donuts
Dědictví zla (TV film)
1994 Santa Claus
Šílenství

TV seriály

2020 Zámek a klíč (TV seriál)
Vítejte v Mathesonu (S01E01)
2017 Kennedyové po Camelotu (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
Incorporated (TV seriál)
Golden Parachute (E10)
Burning Platform (E09)
Operational Realignment (E08)
další epizody (5)
Agresivní virus (TV seriál)
One Shot (S04E03)
The Blood Tax (S04E02)
The Worm Turns (S04E01)
2016 Incorporated (TV seriál)
Profit and Loss (E05)
Cost Containment (E04)
Human Resources (E03)
další epizody (5)
Agresivní virus (TV seriál)
Pád (S03E10)
Teď, nebo nikdy (S03E09)
Bílé světlo (S03E08)
další epizody (10)
2015 Agresivní virus (TV seriál)
Noční vlak (S02E13)
Occido Lumen (S02E12)
Ve slepé uličce (S02E11)
další epizody (13)
2014 Agresivní virus (TV seriál)
Pán (S01E13)
Poslední pomazání (S01E12)
Třetí kolej (S01E11)
další epizody (13)
2002 Odysea 5 (TV seriál)
1999 Amazonka (TV seriál)
1997 Hvězdná brána (TV seriál)
Poltergeist (TV seriál)
Black Widow (S02E02)
1996 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Zvláštní efekty (TV seriál)
1994 TekWar (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky