foto

Jonathan Espolin-Johnson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Oskarova Amerika
2014 Glassdukkene
2013 Detektiv Down
2011 Detektiv Varg Veum: V noci jsou všichni vlci šedí
2010 Úplně obyčejný den v práci
2009 Rafiki
Spolu
2008 Black Ops

TV seriály

2018 Aber Bergen (TV seriál)
Episode 10 (S03E10)
2017 Berlínská mise (TV seriál)
Odkud vítr vane (S02E06)
Okupace (TV seriál)
Leden (S02E06)
2015 Struggle for Life (TV seriál)
En lang rekke krenkelser (S02E05)
Sædavgang (S02E04)
Familien (S02E03)
2014 Očitý svědek (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
2013 Det tredje øyet (TV seriál)
Side om side (TV seriál)
Lilyhammer (TV seriál)
The Freezer (S02E07)
2012 Hjem (TV seriál)
2010 Dag (TV seriál)
2004 Třetí hlídka (TV seriál)
More Monsters (S06E01)
Sex ve městě (TV seriál)
Hlava 38 (S06E15)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky