foto

Billy Murray

  • nar. 1.10.1941 (78 let)
    Forest Gate, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Rise of the Footsoldier 3
We Still Steal the Old Way
2015 The Rapture
2014 The Disappearance of Lenka Wood
What's the Score?
2013 Essex Boys Retribution
2012 Acceptance
Airborne
Hra pro jednoho
Striptérky vs. Vlkodlaci
The Rise and Fall of a White Collar Hooligan
2011 How to Stop Being a Loser
2010 Dead Cert
Freight
Just for the Record
Stalker!
2009 Doghouse
2007 Rise of the Footsoldier
The Grey Man (TV film)
2006 Rollin' with the Nines
2005 Hell to Pay
2004 One Man and His Dog
2000 Aladdin (TV film)
Essex Boys
1996 The Bill: Target
1991 Buddy's Song
1980 McVicar
1973 Two Women (TV film)
1970 Představení
1968 Corruption
Up the Junction
1967 Smůla na patách
1963 Two Left Feet
What a Crazy World

TV seriály

2001 Beech Is Back (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
1987 Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 Dempsey a Makepeaceová (TV seriál)
EastEnders (TV seriál)
1984 Letty (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1983 Jemima Shorová pátrá (TV seriál)
1982 Kriminální příběhy (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
Private Schulz (TV seriál)
1979 Kids (TV seriál)
Minder (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Zběh (S03E07)
1978 Hazell (TV seriál)
1977 Rock Follies of '77 (TV seriál)
Target (TV seriál)
1976 Rock Follies (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
1973 Marked Personal (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Nový Scotland Yard (TV seriál)
1971 Barlow at Large (TV seriál)
1970 A Family at War (TV seriál)
Menace (TV seriál)
1969 ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
1968 The Root of All Evil? (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
1959 ITV Sunday Night Drama (TV seriál)

Host

TV pořady

2000 GPTV (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky