foto

Melanie Safka

  • nar. 3.2.1947 (74 let)
    Queens, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1971 All the Right Noises

TV seriály

1989 Beauty and the Beast (TV seriál)
A Kingdom by the Sea (S02E18)

Herecká filmografie

TV seriály

1977 The Brady Bunch Variety Hour (TV seriál)
1970 The Everly Brothers Show (TV seriál)

Dokumentární

2012 Greenwich Village: Music That Defined a Generation
1972 Glastonbury Fayre

Hudební videoklipy

1979 Melanie: Lay Down (Candles in the Rain) (hudební videoklip)

Host

TV pořady

1969 The David Frost Show (TV pořad)
The Johnny Cash Show (TV pořad)
1965 Beat-Club (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)
1962 The Merv Griffin Show (TV pořad)
The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky