foto

James Shigeta

  • nar. 17.6.1933
    Honolulu, Hawaii, USA
  • zem. 28.7.2014 (81 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 People I've Slept With, The
2000 Ve spárech yakuzy
1998 Legenda o Mulan
1997 Šílená jízda
1996 Space Marines
1995 Půlnoční samuraj
1994 Hart a Hartová: Staré přátelství neumírá (TV film)
Klec rychlé smrti
1990 China Cry: A True Story
1989 Klec smrti
1988 Smrtonosná past
1986 Family Martinez, The (TV film)
1982 The Renegades (TV film)
Tomorrow's Child (TV film)
1980 Enola Gay: The Men, the Mission, the Atomic Bomb (TV film)
1979 Samurai (TV film)
1976 Bitva o Midway
Killer Who Wouldn't Die, The (TV film)
1974 Japonská mafie
Questor Tapes, The (TV film)
1973 Lost Horizon
1968 Americká tanková jednotka
Escape to Mindanao (TV film)
Nobody's Perfect
1967 Mystery of the Chinese Junk, The
1966 Paradise, Hawaiian Style
Tre pistole contro Cesare
1964 Carol for Another Christmas (TV film)
1961 Bridge to the Sun
Cry for Happy
Flower Drum Song
1960 Walk Like a Dragon
1959 The Crimson Kimono

TV seriály

2005 Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Zimní slunovrat: Svět duchů (S01E07)
2003 Situace: Ohrožení (TV seriál)
1996 Real Adventures of Jonny Quest, The (TV seriál)
1995 Cybill (TV seriál)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
Škodná v revíru (S02E06)
1993 Strážce moře (TV seriál)
1992 Odpadlík (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1989 A Peaceable Kingdom (TV seriál)
Dragnet (TV seriál)
1988 Nulová šance (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Masquerade (TV seriál)
The Hitchhiker (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
Strike Force (TV seriál)
The Greatest American Hero (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Arthur Hailey's the Moneychangers (TV seriál)
Once an Eagle (TV seriál)
1975 Ellery Queen (TV seriál)
Khan! (TV seriál)
Matt Helm (TV seriál)
S.W.A.T. (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
Kung Fu (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
The Young Lawyers (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
1965 I Spy (TV seriál)
1964 The Bing Crosby Show (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
The Inheritors: Part I (S02E10)
1963 Burke's Law (TV seriál)
The Lieutenant (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
Nightmare (S01E10)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Playdate (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)

Dokumentární

2009 Hollywood tančí a zpívá: 1960
1985 Rodgers & Hammerstein: The Sound of American Music (TV film)

TV pořady

1956 The Dinah Shore Chevy Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace