foto

Wilson Cruz

  • nar. 27.12.1973 (45 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 I'm Just Here
2017 After Louie
2013 Meth Head
2012 Skinny, The
2011 Convincing Clooney
2009 Až tak moc tě nežere
People I've Slept With, The
2008 Beach Kings
The Ode
2006 Coffee Date
2005 Bam Bam and Celeste
2003 Party Monster
2000 Supernova
1997 All Over Me
Projížďka
1996 Johns
On Seventh Avenue (TV film)
1995 Nixon

TV seriály

2019 Star Trek: Discovery (TV seriál)
Such Sweet Sorrow, Part 2 (S02E14)
Such Sweet Sorrow (S02E13)
Through the Valley of Shadows (S02E12)
další epizody (9)
2018 13 Reasons Why (TV seriál)
Bye (S02E13)
The Box of Polaroids (S02E12)
Bryce and Chloe (S02E11)
další epizody (13)
Star Trek: Discovery (TV seriál) - herec, a.z.
What's Past is Prologue (S01E13) - a.z.
Vaulting Ambition (S01E12)
The Wolf Inside (S01E11)
další epizody (4)
2017 Doubt (TV seriál)
Clean Burn (E04)
Poison Prize (E03)
Star Trek: Discovery (TV seriál)
Into the Forest I Go (S01E09)
Si Vis Pacem, Para Bellum (S01E08)
Magic to Make the Sanest Man Go Mad (S01E07)
další epizody (6)
The Chances (TV seriál)
2016 Tlukot srdcí (TV seriál)
Země normálních (E05)
Sto tisíc úderů srdce (E04)
Mistresses (TV seriál)
The Show Must Go On (S04E13)
The Root of All Evil (S04E09)
Shameless (TV seriál)
Happily Ever After (S07E11)
2015 Red Band Society (TV seriál)
Waiting for Superman (E13)
The Guilted Age (E11)
2014 Red Band Society (TV seriál)
What I Did for Love (E10)
How Did We Get Here? (E09)
Know Thyself (E07)
další epizody (7)
2011 Hustling (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Nepopsaná tabule (S07E12)
2008 Raising the Bar (TV seriál)
Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Žbluňk (S02E13)
2007 Rick & Steve the Happiest Gay Couple in All the World (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Zástěrka (S04E20)
2006 Americký táta (TV seriál)
Lincoln Lover (S03E04)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk jde na módní přehlídku (S04E10)
2005 Closer (TV seriál)
Noah's Arc (TV seriál)
Related (TV seriál)
2004 Západní křídlo (TV seriál)
No Exit (S05E20)
Access (S05E18)
2002 Pohotovost (TV seriál)
Souhvězdí Orionu (S08E18)
1997 Ally McBealová (TV seriál)
Buď světu andělem (S01E10)
1995 Tak tohle je můj život (TV seriál)
In Dreams Begin Responsibilities (E19)
Weekend (E18)
Betrayal (E17)
další epizody (4)
1994 Sister, Sister (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
Tak tohle je můj život (TV seriál)
So Called Angels (E15)
On the Wagon (E14)
Pressure (E13)
další epizody (15)

Dokumentární

1992 In the Life (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Ok! TV (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace