foto

Jennie Garth

  • nar. 3.4.1972 (47 let)
    Urbana, Illinois, USA

Biografie

Narodila se ve městě Urbana ve státě Illinois Johnovi a Carolyn Garthovým. Má šest nevlastních sourozenců - dva bratry a čtyři sestry. Její rodiče když se brali, měli každý tři děti, až poté Jennie. Když jí bylo 13, přestěhovala se celá její rodina do Phoenixu v Arizoně. Brala hodiny tance a začala se věnovat modelingu. Když byla malá, myslela si, že vystuduje vysokou školu a otevře si taneční studio.

V 15-ti letech ji objevil hledač talentů. Opustila střední školu a odstěhovala se spolu s matkou do Los Angeles. Ještě předtím obhajíla středoškolský diplom. Začala chodit na hodiny herectví a téměř denně chodila na zkoušky. Po čtyřech měsících dostala roli v seriálu NBC A BRAND NEW LIFE. Krátce poté byla obsazena do role Kelly Taylor v Seriálu BEVERLY HILLS 90210. Od té doby hrála v několika televizních filmech a některé z nich i produkovala či režírovala. V současné době hraje v sitcomu WHAT I LIKE ABOUT YOU.

Jennie si 20. prosince 2001 v Santa Barbaře vzala herce Petera Facinelliho. Mají spolu dvě dcery, Lucu Bellu a Lolu Ray. Má ráda ježdění na koni a práci na zahradě a okolo domu.

Zuzana "Ellesime" Svobodová

Herecká filmografie

Filmy

2016 Příležitost k tanci (TV film)
2013 Zase doma (TV film)
2012 Poslední oběť (TV film)
Village People (TV film)
2011 A Christmas Wedding Tail (TV film)
Accidentally in Love (TV film)
2007 Sex zabíjí (TV film)
2005 Family Guy Presents: Stewie Griffin - The Untold Story (video kompilace)
2003 Poslední šance (TV film)
Secret Santa (TV film)
1998 Kariéristi
1997 Bratři ve zbrani
1996 An Unfinished Affair (TV film)
Konec ráje (TV film)
Síla 98
1995 Amnézie (TV film)
1994 Lies of the Heart: The Story of Laurie Kellogg (TV film)
Zrazené děti (TV film)
1993 Danielle Steel: Hvězda (TV film)
1990 Teen Angel Returns (TV film)
1989 Just Perfect (TV film)

TV seriály

2019 BH90210 (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2018 The Mick (TV seriál)
The Climb (S02E10)
2014 Mystery Girls (TV seriál)
2009 Zpátky do školy (TV seriál)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
2006 Americký táta (TV seriál)
Roger 'n' Me (S02E13)
Griffinovi (TV seriál)
Kdo je můj otec (S04E29)
2002 Co mám na tobě ráda (TV seriál)
2000 The $treet (TV seriál)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Óda na radost (S10E27)
Předposlední (S10E26)
Mám z vás radost... vážně (S10E25)
další epizody (15)
1999 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Devět lehce našlehaných žloutků (S10E12)
Sourozenecké veselí (S10E11)
Co je ve jménu (S10E10)
další epizody (28)
1998 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Maratonec (S09E10)
Následující možnosti (S09E09)
Vrátil jsem se, protože (S09E08)
další epizody (28)
1997 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Santa ví (S08E14)
Komická výpomoc (S08E13)
Skuteční přátelé (S08E12)
další epizody (33)
1996 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Dárky jsou zabaleny (S07E13)
Den zúčtování (S07E12)
Kdybych měl kladivo (S07E11)
další epizody (30)
1995 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Andělé, o kterých jsme slyšeli (S06E15)
Šťastný syn (S06E14)
Soud (S06E13)
další epizody (31)
1994 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Vánoce jako každý rok (S05E15)
Nespravedlnost pro všechny (S05E14)
V plamenech (S05E13)
další epizody (31)
1993 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Někde na Světě teď mají Vánoce (S04E15)
Úder větru (S04E14)
Emily (S04E13)
další epizody (29)
1992 Melrose Place (TV seriál)
Lost & Found (S01E03)
Přátelé a milenci (S01E02)
Pilot (S01E01)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Je to báječný život (S03E16)
Laskavost cizích lidí (S03E15)
Divocí koni (S03E14)
další epizody (26)
1991 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1. Vánoce v Beverly Hills (S02E18)
Chuckie se vrací (S02E17)
Má zoufalá Valentine (S02E16)
další epizody (31)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Umění naslouchat (S01E09)
Pokušení sedmnáctého roku (S01E08)
Bezva máma (S01E07)
další epizody (9)
1989 Brand New Life, A (TV seriál)
Teen Angel (TV seriál)

Dokumentární

2003 Beverly Hills 90210: 10-Year High School Reunion (TV film)
2001 Beverly Hills 90210: The E! True Hollywood Story (TV film)
1998 Beverly Hills 90210: Our Favorite Moments (TV film)
1991 Idols (TV film)

Režijní filmografie

TV seriály

1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 Dětská kuchařská soutěž (TV pořad)
2013 The Real (TV pořad)
2012 Stand Up to Cancer (TV pořad)
The Jeff Probst Show (TV pořad)
2011 The Chew (TV pořad)
2009 35th Annual People's Choice Awards, The (TV pořad)
2008 Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
2005 Dancing with the Stars (TV pořad)
2004 Fashion News Live (TV pořad)
2003 Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
2000 2000 MTV Movie Awards (TV pořad)
1999 The Teen Choice Awards 1999 (TV pořad)
1995 The 47th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1994 WrestleMania X (TV pořad)
1992 The 44th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1989 Circus of the Stars #14 (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace