foto

Steffan Rhodri

  • nar. 1967
    Wales, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Last Summer
2015 Under Milk Wood
2014 Under Milk Wood (TV film)
2011 Ironclad
2010 Harry Potter a Relikvie smrti - část 1
The Big I Am
2002 Ali G Indahouse - Film
1999 Šelomon a Gaenor
1997 Twin Town

TV seriály

2019 Manhunt (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Wild Bill (TV seriál)
2018 Skandál po anglicku (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
2017 Three Girls (TV seriál)
Ulička Apple Tree Yard (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
2013 Otec Brown (TV seriál)
Muž na stromě (S01E04)
Temný Wales (TV seriál)
Smrt samotáře (S01E02)
2012 Stella (TV seriál)
2009 Gavin & Stacey (TV seriál)
Episode 4 (S03E04)
Episode 2 (S03E02)
Episode 1 (S03E01)
2008 Gavin & Stacey (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
další epizody (4)
2007 Gavin & Stacey (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
2002 Profil vraha (TV seriál)
2001 Tales from Pleasure Beach (TV seriál)
2000 Belonging (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
1994 A Mind to Kill (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 The Sunday Night Project (TV pořad)
1980 Children in Need (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace