foto

Ján Kákoni

  • nar. 24.6.1924
    Rohožník, Slovensko, Československo
  • zem. 20.4.2006 (81 let)
    Bratislava, Bratislavský, Slovensko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Dvadsaťštyri hodín zo života istej ženy (TV film)
1993 Profesor Bernhardi (TV film)
1990 Útrapy z rozumu (TV film)
1989 Reverend (TV film)
1987 Henrich IV. (divadelní záznam)
Južná pošta
1984 Oko za oko (TV film)
1982 Vlci (TV film)
1981 Mizantrop (TV film)
1980 Druhovia (TV film)
Najatý klaun (TV film)
1979 Blízke diaľavy
1978 Zbojníci (TV film)
1977 Advokátka
Preloženie (TV film)
1976 Oceliari (TV film)
Rozdelení
1975 Ešte sa nevraciam (TV film)
Pacho, hybský zbojník
Strieborný prach (TV film)
1974 Do zbrane, kuruci!
1972 Rozkošný paroháč (divadelní záznam)
Človek na moste
1971 Cesta zarúbaná (TV film)
1968 Niet inej cesty
Skutočná pravda (TV film)
1967 Hernani (TV film)
Volanie démonov
1966 Siedmy kontinent
1964 Marína Havranová (TV film)
Tisíc podpisov za obžalovaného (TV film)
1963 Nový Figaro (TV film)
1961 Bratia
1959 Skaly a ľudia
1954 Drevená dedina
1952 Mladé srdcia

TV seriály

1989 Škola detektívky (TV seriál)
1982 Bambuľkine dobrodružstvá (TV seriál)
1980 Svadba bez nevesty (TV seriál)
1977 Jedenáste prikázanie (TV seriál)
1976 Miesto v dome (TV seriál)
Otec (E06)
Chladná jar (E05)
Lastovičky (E03)
další epizody (5)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace