foto

Luke Newberry

  • nar. 19.2.1990 (29 let)
    Exeter, Devon, Anglie, Velká Británie

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dead Birds
RSC Live: Macbeth (divadelní záznam)
2016 Dusty and Me
To Walk Invisible: The Bronte Sisters (TV film)
2014 Herkules: Zrození legendy
2013 Frankensteinova armáda
2012 Eight Minutes Idle
Kvartet
2002 Rozpolcená srdce
2000 Thin Ice (TV film)

TV seriály

2015 Banana (TV seriál)

Videa (5)

  • Video © BBC
    Nastala chyba při přehrávání videa.
    D:ENG
    Z natáčení 2 - Luke Newberry (herec)
    03:14
    Zavřít

    Vložit video do jiné stránky

    Šířka: px
    Výška: px
    Kód:
  • Video © BBC
    Nastala chyba při přehrávání videa.
    D:ENG
    Z natáčení 4 - Luke Newberry (herec)
    02:34
    Zavřít

    Vložit video do jiné stránky

    Šířka: px
    Výška: px
    Kód:
  • Video © BBC
    Nastala chyba při přehrávání videa.
    D:ENG
    Z natáčení 7 - Luke Newberry (herec)
    03:14
    Zavřít

    Vložit video do jiné stránky

    Šířka: px
    Výška: px
    Kód:
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace