foto

Luke Newberry

  • nar. 19.2.1990 (30 let)
    Exeter, Devon, Anglie, Velká Británie

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dead Birds
2016 Dusty and Me
Očím skryté (TV film)
2014 Herkules: Zrození legendy
2013 Frankensteinova armáda
2012 Eight Minutes Idle
Kvartet
2002 Rozpolcená srdce
2000 Thin Ice (TV film)

TV seriály

2020 The Singapore Grip (TV seriál)
2015 Banana (TV seriál)

Videa (5)

  • Video © BBC
    Nastala chyba při přehrávání videa.
    D:ENG
    Z natáčení 2 - Luke Newberry (herec)
    03:14
    Zavřít

    Vložit video do jiné stránky

    Šířka: px
    Výška: px
    Kód:
  • Video © BBC
    Nastala chyba při přehrávání videa.
    D:ENG
    Z natáčení 4 - Luke Newberry (herec)
    02:34
    Zavřít

    Vložit video do jiné stránky

    Šířka: px
    Výška: px
    Kód:
  • Video © BBC
    Nastala chyba při přehrávání videa.
    D:ENG
    Z natáčení 7 - Luke Newberry (herec)
    03:14
    Zavřít

    Vložit video do jiné stránky

    Šířka: px
    Výška: px
    Kód: