foto

Doug McClure

  • nar. 11.5.1935
    Glendale, California, USA
  • zem. 5.2.1995 (59 let)
    Sherman Oaks, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Riders in the Storm
1994 Maverick
Pomsta mrtvého muže (TV film)
1992 Battling for Baby (TV film)
1991 Gambler Returns: The Luck of the Draw, The (TV film)
1989 Prime Suspect
1988 Tapeheads
Temný úsvit
1987 Omega Syndrome
1986 Ber 52
1984 Don't Ask Me, Ask God (TV film)
Velký závod 2
1983 Strange Companions (TV film)
1982 Dům, kde přebývá ďábel
1981 Firebird 2015 A.D.
1980 Děs přichází z hlubin
Nightside (TV film)
1979 Rebels, The (TV film)
1978 Válečníci z Atlantidy
Wild and Wooly (TV film)
1977 Lidé zapomenutí časem
SST: Death Flight (TV film)
1976 At the Earth's Core
Bananas Boat, The
1975 Satan's Triangle (TV film)
Časem zapomenutá země
1973 Death Race (TV film)
Shirts/Skins (TV film)
Supi nad Aljaškou
1972 Playmates (TV film)
The Judge and Jake Wyler (TV film)
Závažná stopa (TV film) - a.z.
1971 Birdmen, The (TV film)
Terror in the Sky (TV film)
The Death of Me Yet (TV film)
1969 Backtrack!
1968 Nobody's Perfect
1967 The King's Pirate
The Longest Hundred Miles (TV film)
1966 Pevnost mrtvých
1965 Shenandoah
1964 The Lively Set
1960 Because They're Young
Co se nepromíjí
1959 Man Who Understood Women, The
Slečna Škvrně
1958 South Pacific
1957 Nepřítel pod hladinou
1956 Přesvedčení

TV seriály

1994 Burkeho zákon (TV seriál)
Stíny nad Waikiki (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
1990 Městečko Evening Shade (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1989 B.L. Stryker (TV seriál)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
Superboy (TV seriál)
Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Seance (S04E03)
1987 Out of This World (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
Cover Up (TV seriál)
Crazy Like a Fox (TV seriál)
The Master (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Automan (TV seriál)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Manimal (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
Too Close for Comfort (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
Kořeny (TV seriál)
1975 Barbary Coast (TV seriál)
1972 Ghost Story (TV seriál)
Search (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Johnny Midnight (TV seriál)
Overland Trail (TV seriál)
1959 Coronado 9 (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Mr. Denton on Doomsday (S01E03)
1958 Lawman (TV seriál)
Mackenzie's Raiders (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
1957 26 Men (TV seriál)
Man Without a Gun (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Men of Annapolis (TV seriál)
The Court of Last Resort (TV seriál)
1956 The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
The Gale Storm Show (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 The Jack Benny Program (TV seriál)

Dokumentární

1992 Sleazemania on Parade

TV pořady

1976 Family Feud (TV pořad)
1971 The Golddiggers (TV pořad)
1970 Real Tom Kennedy Show, The (TV pořad)
1969 Della (TV pořad)
It's Your Bet (TV pořad)
Playboy After Dark (TV pořad)
1967 Laugh-In (TV pořad)
The Pat Boone Show (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace