foto

James Darren

  • nar. 8.6.1936 (81 let)
    Filadelfie, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1988 Police Story: Gladiator School (TV film)

TV seriály

1996 Savannah (TV seriál)
1995 Pan nikdo (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
Raven (TV seriál)
Tequila a Bonetti (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1989 Hardball (TV seriál)
1988 Something Is Out There (TV seriál)
1987 Werewolf (TV seriál)
1985 Stingray (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2017 Lucky
2001 Random Acts
1986 T.J. Hooker: Blood Sport (TV film)
1981 Scruples (TV film)
1980 Turnover Smith (TV film)
1979 That's Life
1978 The Boss' Son
1975 Lives of Jenny Dolan, The (TV film)
1969 City Beneath the Sea (TV film)
Paroxismus
1968 The Man from the 25th Century
1964 For Those Who Think Young
Méďa Béďa
The Lively Set
1963 Diamond Head
Gidget Goes to Rome
1961 Děla z Navarone
Gidget Goes Hawaiian
1960 All the Young Men
Because They're Young
Let No Man Write My Epitaph
1959 Gene Krupa Story, The
Slečna Škvrně
1958 Gunman's Walk
1957 Operation Mad Ball
The Brothers Rico
The Tijuana Story
1956 Rumble on the Docks

TV seriály

1999 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Co po sobě zanecháš (S07E25)
Ratatabum (S07E15)
Císařovo nové maskování (S07E12)
1998 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Je to jen papírový měsíc (S07E10)
V obležení na AR-558 (S07E08)
Tvář v písku (S07E01)
další epizody (5)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
Raven (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
1978 Vega$ (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Feather and Father Gang, The (TV seriál)
Charlieho andílci (TV seriál)
Letka černých ovcí (TV seriál)
1975 One Day at a Time (TV seriál)
S.W.A.T. (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
1967 The Woody Woodbury Show (TV seriál)
1966 The Time Tunnel (TV seriál)
1964 Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1960 Flintstoneovi (TV seriál)
1958 The Donna Reed Show (TV seriál)
1954 The Lineup (TV seriál)

Dokumentární

2016 New Dimensions
2000 Memories of Navarone
1963 Hollywood: The Great Stars (TV film) - a.z.

TV pořady

1998 Hollywood Squares (TV pořad)
1985 Larry King Live (TV pořad)
1984 The 36th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1974 Celebrity Sweepstakes (TV pořad)
1970 The Virginia Graham Show (TV pořad)
1969 The Barbara McNair Show (TV pořad)
1967 The Pat Boone Show (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)
1956 The Steve Allen Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace