foto

James Darren

  • nar. 8.6.1936 (84 let)
    Filadelfie, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1988 Police Story: Gladiator School (TV film)

TV seriály

1996 Savannah (TV seriál)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Slibuji lásko (S07E05)
Spolubydlící (S06E27)
1995 Pan nikdo (TV seriál)
1994 Odpadlík (TV seriál)
Král a já (S03E04)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Tajfun (S02E02)
1992 Melrose Place (TV seriál)
Raven (TV seriál)
Tequila a Bonetti (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1989 Hardball (TV seriál)
1988 Something Is Out There (TV seriál)
1987 Werewolf (TV seriál)
1985 Stingray (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2017 Lucky
2001 Random Acts
1986 T.J. Hooker: Blood Sport (TV film)
1981 Scruples (TV film)
1980 Turnover Smith (TV film)
1979 That's Life
1978 The Boss' Son
1975 The Lives of Jenny Dolan (TV film)
1971 City Beneath the Sea (TV film)
1969 Paroxismus
1968 The Man from the 25th Century
1964 For Those Who Think Young
Méďa Béďa
The Lively Set
1963 Diamond Head
Gidget Goes to Rome
1961 Děla z Navarone
Gidget Goes Hawaiian
1960 All the Young Men
Because They're Young
Let No Man Write My Epitaph
1959 Slečna Škvrně
The Gene Krupa Story
1958 Cesta pistolníka
1957 Operation Mad Ball
The Brothers Rico
The Tijuana Story
1956 Rumble on the Docks

TV seriály

1999 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Co po sobě zanecháš (S07E25)
Ratatabum (S07E15)
Císařovo nové maskování (S07E12)
1998 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Je to jen papírový měsíc (S07E10)
V obležení na AR-558 (S07E08)
Tvář v písku (S07E01)
další epizody (5)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
Druhá šance (S01E06)
Raven (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
1978 Vega$ (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
Charlieho andílci (TV seriál)
Circus of Terror (S02E05)
1976 Feather and Father Gang, The (TV seriál)
Letka černých ovcí (TV seriál)
1975 One Day at a Time (TV seriál)
S.W.A.T. (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
1967 The Woody Woodbury Show (TV seriál)
The Time Tunnel (TV seriál)
Town of Terror (E30)
Raiders from Outer Space (E29)
The Kidnappers (E28)
další epizody (14)
1966 The Time Tunnel (TV seriál)
The Revenge of Robin Hood (E16)
Invasion (E15)
Night of the Long Knives (E14)
další epizody (16)
1964 Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1960 Flintstoneovi (TV seriál)
1958 The Donna Reed Show (TV seriál)
1954 The Lineup (TV seriál)

Dokumentární

2018 New Dimensions
What We Left Behind: Looking Back at Star Trek: Deep Space Nine
2010 Accidental Icon: The Real Gidget Story
2000 Memories of Navarone
1963 Hollywood: The Great Stars (TV film) - a.z.

Host

TV pořady

1998 Hollywood Squares (TV pořad)
1985 Larry King Live (TV pořad)
1984 The 36th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1974 Celebrity Sweepstakes (TV pořad)
1970 The Virginia Graham Show (TV pořad)
1969 It's Your Bet (TV pořad)
The Barbara McNair Show (TV pořad)
1968 It Takes Two (TV pořad)
1967 The Pat Boone Show (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)
1956 The Steve Allen Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky