foto

Emma Thomas

  • nar. 1968
    Londýn, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2017 Dunkerk
2014 Interstellar
2013 Muž z oceli
2012 Temný rytíř povstal
2010 Počátek
2008 Temný rytíř
2006 Dokonalý trik
2005 Batman začíná
1998 Sledování
1997 Doodlebug (studentský film)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace