foto

Lucy Russell

  • nar. 1972
    Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Bez výčitek
Cognition
Rebecca
2019 Brexit (TV film)
Judy
2018 Where Hands Touch
2016 Daisy
Toni Erdmann
2015 Murmur
2014 Ashes to Ashes
Das Tor zur Welt
2013 Cal
I'm Still Here
Světová válka Z
2012 Dovolenkáři
2011 Zalika
2009 Imaginárium Dr. Parnasse
2008 Cass
He Kills Coppers (TV film)
2007 Angel
Clapham Junction (TV film)
Forgiven (TV film)
2006 Mstitel (TV film)
Tristan a Isolda
2005 Batman začíná
Rudá růže
2004 L'ennemi naturel
Zabij mě s citem
2003 Murphyho zákon: Zlíbej mě a mluv (TV film)
Vysvobození
2002 Nude, Descending...
2001 Angličanka a vévoda
Far from China
Left Turn
1998 Sledování

TV seriály

2020 Atlantic Crossing (TV seriál)
Dopis pro krále (TV seriál)
Nebezpeční rytíři (E04)
To je ale zlatíčko! (E02)
Bouřkové mraky připlouvají (E01)
Trigonometry (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Protiúder (TV seriál)
Epizoda 1 (S08E01)
2019 Dark Mon£y (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 1 (E01)
Černobyl (TV seriál)
Please Remain Calm (E02)
Top Boy (TV seriál)
Verbíři (S03E06)
Doktor Martin (TV seriál)
Equilibrium (S09E06)
2018 Kiri (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Génius (TV seriál)
Kapitola osmá (S02E08)
Kapitola třetí (S02E03)
Kapitola druhá (S02E02)
Vera (TV seriál)
Černý led (S08E02)
2017 Génius (TV seriál)
Kapitola čtvrtá (S01E04)
Kapitola druhá (S01E02)
Kapitola první (S01E01)
Koruna (TV seriál)
Beryl (S02E04)
Mezi muži (S02E02)
Nedopatření (S02E01)
2015 Cuffs (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Wolf Hall (TV seriál)
Mistři přízraků (E06)
2013 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
2012 The Syndicate (TV seriál)
2010 Combat Kids (TV seriál)
2009 10 Minute Tales (TV seriál)
2008 10 dní do války (TV seriál)
Moving Wallpaper (TV seriál)
2005 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Tajemný sklep (S08E06)
2003 Červené barety (TV seriál)
Špióni z Cambridge (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
2002 Zachraň mě! (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky