foto

Kerri Green

  • nar. 14.1.1967 (52 let)
    Fort Lee, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Complacent
1993 Modrý plamen
Zkažená krev (TV film)
1992 Burden of Proof, The (TV film)
1987 Three for the Road
Young Harry Houdini (TV film)
1986 Lucas
1985 Rošťáci
Vydařená dovolená

TV seriály

2001 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Krádež (S03E03)
2000 Pohotovost (TV seriál)
Dokonalý soulad (S06E18)
1992 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Jsem rád, když jsi ráda (S01E06)
Bývalá přítelkyně (S01E04)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1999 Bellyfruit

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace