foto

Franz Novotny

  • nar. 30.5.1949 (70 let)
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2016 Krycí jméno Holec
2003 Yu
2001 Nachtfalter
1995 Exit II - Verklärte Nacht
Vienna Hilton 3. Mai 1995
1994 Polizeiruf 110 - Lauf, Anna, lauf! (TV film)
1985 Coconuts
1982 Die Ausgesperrten (TV film)
1980 Exit... nur keine Panik
1977 Staatsoperette (TV film)

TV seriály

1989 Peter Strohm (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Krycí jméno Holec
1987 Schmutz (TV film)
1985 Coconuts
1980 Exit... nur keine Panik
1977 Staatsoperette (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

2016 Egon Schiele
1998 Quintett komplett (TV film)
1989 Die Arbeitersaga: Juni 1961 - Die Verlockung (TV film)
1979 Kassbach - Ein Porträt

TV seriály

2006 8x45 - Austria Mystery (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 Sunshine Airlines (TV pořad)
1976 Club 2 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky