foto

Robo Grigorov

  • nar. 25.9.1964 (55 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Trhala fialky dynamitem
1986 Do-re-mi
1985 Fontána pre Zuzanu

Dokumentární

2019 Cigánski Diabli na Bratislavskom hrade (koncert)
2016 Zlatá lýra (TV seriál)
2015 V slepých uličkách (koncert)
2007 Alexandrovci (koncert)
1998 Bigbít (TV seriál)
1986 Návšteva (TV film)

Hudební videoklipy

2015 Majk Spirit feat. Maxo - Zbojník (hudební videoklip)
1993 Robo Grigorov - Ona je Madona (hudební videoklip)

Skladatelská filmografie

Filmy

2012 Tak fajn

Dokumentární

1994 Operenci a civilizácia (TV film)

Host

TV pořady

2016 Zlaté časy (TV pořad)
2015 Liga proti rakovine (TV pořad)
2014 Najväčšie hity (TV pořad)
Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina (TV pořad)
2011 Legendy popu (TV pořad)
2008 Elán je Elán (TV pořad)
2007 Takí sme boli (TV pořad)
2003 Na streche (TV pořad)
2002 Staré... ale hity (TV pořad)
1993 Na počiatku bolo slovo... (TV pořad)
1992 Varím, varíš, varíme (TV pořad)
1984 Pestrá paleta melódií (TV pořad)