foto

Robo Grigorov

  • nar. 25.9.1964 (54 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Trhala fialky dynamitem
1985 Fontána pre Zuzanu

Dokumentární

2016 Zlatá lýra (TV seriál)
2015 Koncert pre Kamila Peteraja (koncert)
2007 Alexandrovci (koncert)
1998 Bigbít (TV seriál)
1986 Návšteva (TV film)

TV pořady

2016 Zlaté časy (TV pořad)
2015 Liga proti rakovine (TV pořad)
2014 Najväčšie hity (TV pořad)
Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina (TV pořad)
2011 Legendy popu (TV pořad)
2008 Elán je Elán (TV pořad)
2007 Takí sme boli (TV pořad)
2003 Na streche (TV pořad)
1993 Na počiatku bolo slovo... (TV pořad)
1984 Pestrá paleta melódií (TV pořad)

Hudební videoklipy

2015 Majk Spirit feat. Maxo - Zbojník (hudební videoklip)
1993 Robo Grigorov - Ona je Madona (hudební videoklip)

Skladatelská filmografie

Filmy

2012 Tak fajn
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace