foto

Rick Ross

  • nar. 28.1.1976 (44 let)
    Carol City, Florida, USA

Biografie

Rick Ross je americký rapper a herec. Narodil se v roce 1976 dne 28. ledna v Carol City na Floridě jako William Leonard Roberts II.  Vyrůstal v blízkosti Miami na Floridě, tam navštěvoval Miami Carol City Senior High School. Po absolvování střední školy šel na Albany State University. Svoji přezdívku si dal podle drogového bosse Freeway Ricky Rosse.

Svoje první album vydal v roce 2006 pod názvem: Port of Miami. Pak následovala alba: Trilla (2008). Deeper Than Rap (2009), Teflon Don (2010), God Forgives, I Don't (2012) a jeho nejnovější album Mastermind z roku 2013. Kromě toho také skládá písně. Byl hostem rappera Trickyho Daddyho při jeho turné.

Diváci ho mohli vidět ve filmu jako je Freaknik: The Musical (2010). Účinkoval i v mnoha amerických televizních pořadech: Noční Show Davida Lettermana nebo Jimmy Kimmel Live.

Joe "reich" Ferrone

Herecká filmografie

Filmy

2020 Coming 2 America
2017 Double Dutchess: Seeing Double, the Visual Experience
2016 Poldův švagr
2012 Liberty City: The American Dream
2011 The Cookout 2 (TV film)
2010 Freaknik: The Musical (TV film)
2008 Days of Wrath
The Next Hit

TV seriály

2020 $weethearts (TV seriál)
2013 Město divů (TV seriál)
Na vrcholu světa (S02E06)

Dokumentární

2018 The Dream Chaser

Hudební videoklipy

2019 K2 feat. DJ Khaled, Snoop Dogg, Rick Ross, Kevinho, Ronaldinho - One Love (hudební videoklip)
2018 Rick Ross feat. T-Pain, Kodak Black - Florida Boy (hudební videoklip)
2017 A$AP Ferg feat. A$AP Rocky, Dave East, French Montana, Rick Ross, Busta Rhymes & Snoop Dogg - East Coast (Remix) (hudební videoklip)
DJ Khaled feat. Travis Scott, Rick Ross, Big Sean - On Everything (hudební videoklip)
Fergie feat. Rick Ross - Hungry (hudební videoklip)
Lloyd feat. Rick Ross - Heavenly Body (hudební videoklip)
Rick Ross - Santorini Greece (hudební videoklip)
Rick Ross feat. Gucci Mane - She On My Dick (hudební videoklip)
Rick Ross feat. Meek Mill, Anthony Hamilton - Lamborghini Doors (hudební videoklip)
Rick Ross feat. Ty Dolla $ign - I Think She Like Me (hudební videoklip)
Rick Ross feat. Young Thug & Wale - Trap Trap Trap (hudební videoklip)
2016 DJ Khaled feat. Nicki Minaj, Chris Brown, August Alsina, Jeremih, Future, Rick Ross - Do You Mind (hudební videoklip)
Royce 5'9" feat. Pusha T, Rick Ross - Layers (hudební videoklip)
Skrillex & Rick Ross: Purple Lamborghini (hudební videoklip)
2015 Rick Ross feat. Snoop Dogg - Quintessential (hudební videoklip)
2014 Puff Daddy feat. Rick Ross, French Montana - Big Homie (hudební videoklip)
2013 Ashanti feat. Rick Ross - I Got It (hudební videoklip)
DJ Khaled feat. Nicki Minaj, Future, Rick Ross - I Wanna Be With You (hudební videoklip)
John Legend feat. Rick Ross - Who Do We Think We Are (hudební videoklip)
Meek Mill feat. Nicki Minaj, French Montana & Fabolous - I B On Dat (hudební videoklip)
Meek Mill feat. Rick Ross - Believe It (hudební videoklip)
The Game feat. 2 Chainz, Rick Ross - Ali Bomaye (hudební videoklip)
2012 DJ Khaled feat, Chris Brown, Rick Ross, Nicki Minaj, Lil Wayne - Take It to the Head (hudební videoklip)
2010 DJ Khaled feat. T-Pain, Rick Ross, Busta Rhymes, Diddy, Nicki Minaj, Fabolous, Jadakiss, Fat Joe & Swizz Beatz - All I Do Is Win (Remix) (hudební videoklip)
Diddy - Dirty Money feat. Rick Ross, Nicki Minaj - Hello Good Morning (Remix) (hudební videoklip)
Kanye West feat. Jay-Z, Rick Ross, Bon Iver, Nicki Minaj - Monster (hudební videoklip)
Rick Ross ft. Drake, Chrisette Michele - Aston Martin Music (hudební videoklip)
2009 Ace Hood feat. Akon & T-Pain - Overtime (hudební videoklip)
Fabolous - Everything, Everyday, Everywhere (hudební videoklip)
Fat Joe feat. R. Kelly, T.I., Lil Wayne, Baby, Rick Ross & Ace Mac - Make It Rain (Remix) (hudební videoklip)
Rick Ross & Birdman feat. T-Pain & Glasses Malone - Sun Come Up (hudební videoklip)
Rick Ross feat. John Legend - Magnificent (hudební videoklip)
Rick Ross feat. Kanye West, T-Pain & Lil Wayne - Maybach Music 2 (hudební videoklip)
2008 Ace Hood feat. Rick Ross & T-Pain - Cash Flow (hudební videoklip)
Flo Rida feat. Timbaland - Elevator (hudební videoklip)
Rick Ross feat. T-Pain - The Boss (hudební videoklip)
Tay Dizm feat. T-Pain & Rick Ross - Beam Me Up (hudební videoklip)
Usher feat. Young Jeezy - Love in This Club (hudební videoklip)
2007 Birdman feat. Lil Wayne, Rick Ross & T-Pain - I Know What I'm Doing (hudební videoklip)
DJ Khaled feat. T-Pain, Trick Daddy, Rick Ross & Plies - I'm So Hood (hudební videoklip)
Flo Rida feat. T-Pain - Low (hudební videoklip)
Plies feat. T-Pain - Shawty (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2019 The Kelly Clarkson Show (TV pořad)
Udílení hudebních cen MTV 2019 (TV pořad)
2014 Late Night with Seth Meyers (TV pořad)
2012 BET Awards 2012 (TV pořad)
2010 MTV Video Music Awards 2010 (TV pořad)
2009 Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
The Mo'Nique Show (TV pořad)
2007 ESPN First Take (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
2001 Access Granted (TV pořad)
1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)

Režijní filmografie

Hudební videoklipy

2007 Plies feat. T-Pain - Shawty (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky