foto

Roswitha Meyer

  • nar. 10.5.1965 (53 let)
    Vídeň, Rakousko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

Herecká filmografie

Filmy

2006 Die Entscheidung (TV film)
2005 Ein Paradies für Tiere (TV film)
2002 Nogo
1997 Schwarzfahrer (TV film)
Tatort - Hahnenkampf (TV film)
1995 Anfang von etwas, Ein
1992 Zeit danach, Die
1991 Tatort - Telefongeld (TV film)

TV seriály

2005 Soko Vídeň (TV seriál)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)

TV pořady

1992 Familien-Duell (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace