foto

Tomáš Borůvka

  • nar. 9.5.1965 (54 let)
    Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Konzerva (studentský film)
2016 Decibely lásky
Vězení (studentský film)
2008 Devatenáct klavírů (TV film)
2000 Český Robinson (TV film)
1995 Mutters Courage
1994 Diamantové meče
1992 Něco lehčího (TV film)
1989 Vítězná prohra (TV film)

TV seriály

2019 Krejzovi (TV seriál)
Táta bez sukní (S01E48)
2017 Modrý kód (TV seriál)
Vše pro lásku (S02E27)
2016 Ohnivý kuře (TV seriál)
Omyl, otec spokojenosti (S02E13)
2010 Cukrárna (TV seriál)
Firemní foto (E13)
Vdovičkář (E07)
Šťastné a veselé (E06)
1996 Manželská tonutí (TV seriál)
Hysterka (E02)
1988 Chlapci a chlapi (TV seriál)
Řádná dovolená (E10)
Zimní zkoušky (E07)
Zelené Vánoce (E05)
další epizody (4)

Dokumentární

2013 Prvá (TV seriál) - vyp.
2006 Doktorka přes divadlo (TV film)
2001 Hrdelní zločiny: Bez slitování (TV film) - vyp.
Hrdelní zločiny: Když vraždí ženy (TV film) - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky