foto

Martin Sláma

  • nar. 20.2.1970 (47 let)
    Brno, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Na rozchodnou (TV film)
2007 O kominickém učni a dceři cukráře (TV film)
2003 Taťka (TV film)

TV seriály

2017 Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Dražba (E12)
2015 Labyrint (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
2014 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Krev a benzín (S04E05)
2013 PanMáma (TV seriál)
Máma švindluje (E07)
2011 Okno do hřbitova (TV seriál)
Modrá voda (E09)
Znamení koně (TV seriál)
Požár (S01E07)
Dražba (S01E06)
Prohra (S01E05)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Epilog (S03E13)
Pojistka (S03E10)
Skokan (S03E09)
další epizody (9)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
2004 Černí baroni (TV seriál)
2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Slavnost (S02E13)
Loupežník (S02E12)
Hypnotizér (S02E11)
další epizody (6)
1997 Četnické humoresky (TV seriál)
Beáta (S01E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace