foto

Igor Stránský

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Domácí péče
2009 Klíček
1981 Thyl Ulenspiegel (divadelní záznam)

TV seriály

2017 Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Baron Kafr (E02)
2011 Okno do hřbitova (TV seriál)
Znamení koně (TV seriál)
Merlin (S01E11)
1997 Četnické humoresky (TV seriál)
Lázeňské intermezzo (S01E11)
Repetent (S01E10)

Režijní filmografie

Filmy

2011 Harold a Maude (divadelní záznam)
2007 Vyrozumění (divadelní záznam)
1991 Peer Gynt (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace