foto

Igor Stránský

  • nar. 15.4.1946 (74 let)
    Opočno, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Domácí péče
2009 Klíček

TV seriály

2017 Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Baron Kafr (S01E02)
2012 Helena (TV seriál)
Strašný a kyselý (S02E06)
2011 Okno do hřbitova (TV seriál)
Mňoukavý hotel (E10)
Znamení koně (TV seriál)
Merlin (S01E11)
2001 Četnické humoresky (TV seriál)
Lázeňské intermezzo (S01E11)
Repetent (S01E10)

Dokumentární

2019 Josef Váchal (TV film)

Divadelní záznam

1981 Thyl Ulenspiegel (divadelní záznam)

Režijní filmografie

Divadelní záznam

2011 Harold a Maude (divadelní záznam)
2007 Vyrozumění (divadelní záznam)
1991 Peer Gynt (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky