foto

Igor Stránský

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Domácí péče
2009 Klíček
1981 Thyl Ulenspiegel (divadelní záznam)

TV seriály

2017 Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Baron Kafr (E02)
2012 Helena (TV seriál)
Strašný a kyselý (S02E06)
2011 Okno do hřbitova (TV seriál)
Znamení koně (TV seriál)
Merlin (S01E11)
1997 Četnické humoresky (TV seriál)
Lázeňské intermezzo (S01E11)
Repetent (S01E10)

Režijní filmografie

Filmy

2011 Harold a Maude (divadelní záznam)
2007 Vyrozumění (divadelní záznam)
1991 Peer Gynt (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace