foto

Eva Daňková

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Tchyně a uzený (TV film)
1988 Ztráta paměti (TV film)

TV seriály

2017 Policie Modrava (TV seriál)
Nehoda (S02E01)
2011 Okno do hřbitova (TV seriál)
2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Loupežník (S02E12)

Dokumentární

2014 Rozsudek (TV seriál)
Rozsudek - Inženýr a uklízečka (S01E03) (epizoda)
2007 13. komnata Wabiho Daňka (TV film)
1991 Případ Salieri (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace