foto

Michal Bumbálek

  • nar. 21.1.1971 (49 let)
    Uherské Hradiště, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Pinocchio
2019 Kančí les
2018 Rašín (TV film)
2013 Roznese tě na kopytech (TV film)
2012 Šťastný smolař (TV film)
2010 Největší z Čechů
2009 Les mrtvých (TV film)
Muži v říji
2004 To vánoční šturmování aneb Pokoj lidem dobré vůle (TV film)
2002 Čáry báby Cotkytle aneb Tři zlaté zuby děda Vševěda (TV film)
1997 Stůj, nebo se netrefím!
1993 Zobani (TV film)
1988 Čekání na Patrika

TV seriály

2020 Poldové a nemluvně (TV seriál)
Evina nevina (E12)
Čumáček to zařídí (E11)
Únos jako řemen (E10)
další epizody (12)
2019 Dáma a Král (TV seriál)
Smrt na konci světa (S04E04)
Specialisté (TV seriál)
Dům u řeky (S04E02)
2018 Modrý kód (TV seriál)
Hlavně přežít... (S02E39)
2017 Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Dopis se záhrobí (S01E09)
2016 Atentát (TV seriál)
Vražda v cele (E13)
2015 Atentát (TV seriál)
Trhej (E07)
Smrt zbrojaře (E06)
Mezi nácky (E03)
další epizody (4)
Labyrint (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
2014 Neviditelní (TV seriál)
Epizoda 12 (E12)
Epizoda 11 (E11)
Epizoda 7 (E07)
další epizody (6)
2012 Helena (TV seriál)
Po letech (S01E08)
2011 Okno do hřbitova (TV seriál)
2009 Expozitura (TV seriál)
Volavka (E01)
1990 Největší z Pierotů (TV seriál)
Šestadvacet Pierotových neštěstí (E05)

Dokumentární

2019 Rozsudek (TV seriál)
Případ šťastného Tondy (S03E07)
2018 Dva životy, dvě kultury, dvě země - vyp.
2016 Jako bychom dnes zemřít měli
2009 Cirkus Havel (TV film)
2001 Komedie

Divadelní záznam

2018 Je třeba zabít Sekala (divadelní záznam)
2009 Raskolnikov: jeho zločin a jeho trest (divadelní záznam)
2008 Bratři Karamazovi: Vzkříšení (divadelní záznam)
2005 Stavrogin je ďábel (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky