foto

Michal Bumbálek

  • nar. 21.1.1971 (46 let)
    Uherské Hradiště, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Pinocchio
2013 Roznese tě na kopytech (TV film)
2012 Šťastný smolař (TV film)
2010 Největší z Čechů
2009 Les mrtvých (TV film)
Muži v říji
2008 Bratři Karamazovi: Vzkříšení (divadelní záznam)
2004 To vánoční šturmování aneb Pokoj lidem dobré vůle (TV film)
2002 Čáry báby Cotkytle aneb Tři zlaté zuby děda Vševěda (TV film)
1997 Stůj, nebo se netrefím!
1993 Zobani (TV film)
1988 Čekání na Patrika

TV seriály

2017 Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Dopis se záhrobí (E09)
2016 Atentát (TV seriál)
Vražda v cele (E13)
2015 Atentát (TV seriál)
Trhej (E07)
Smrt zbrojaře (E06)
Mezi nácky (E03)
další epizody (4)
Labyrint (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
2014 Neviditelní (TV seriál)
Epizoda 12 (E12)
Epizoda 11 (E11)
Epizoda 7 (E07)
další epizody (6)
2012 Helena (TV seriál)
Po letech (S01E08)
2011 Okno do hřbitova (TV seriál)
2009 Expozitura (TV seriál)
Volavka (E01)

Dokumentární

2016 Jako bychom dnes zemřít měli
2009 Cirkus Havel (TV film)
2001 Komedie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace